- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Aktív témák
-
szesa
senior tag
es nemeiknek van egy zavaro tulajdonsaga: a fekete inkabb amolyan szurkes, pl tiszta fekete hatternel kisse faltun o a panel hattervilagitasa es a fekenete nem matt fekete... ez eleg zavaro a ''feny arnyek'' jatekoknal pl thief3, doom3.
De azert be lehet jol allitani legalabbis nekem sikerult, de nem merheto egy crthez.
PL HL2-zni siman lehet vele 1280-ban egy 17''os TFTn (legalabbis ezen:>) csak a CRTn jobb es kesz. De dolgozni, pl programozni es orak hosszat bamulni a monitort viszont talan elonyosebb, persze egy cadhoz netom jo e a mas keparany miatt. -
szesa
senior tag
TFTknek olykor nagyon szep (es csaloka) allokepe van.
PL mikor eloszor jatszottem NFSt tftn 1280ba olyan zavaroan tueles kepe volt hogy ma sem hiszem elA gond akkor volt amikor megmozdult a kep, oda lett a tuelesseg pedig egy 16ms volt...
-
szesa
senior tag
CRTt vegyel es jo lesz
TFT fos, idovel halvalvanyul, filmnezesre pocsek, viszont kicsi es kevesebbet fogyaszt, meg talan modernebbnek nez ki de ha nem csak webezesre meg dokumentumok irkalasara akarod ahsznalni akkor crtt vegyel.
Ja es en is TFTs vagyok de CRTt vennek ha most kene
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged