Aktív témák
-
virtual
tag
Ha valaki komolyan gondolja az FPS-t, akkor azért én CRT-t javasolnék neki.
Amit nem egészen tudok TFT-vel kapcsolatban, hogy ha pl. a TFT max 1280*1024-ben jeleníti meg a képet (mint max. felbontás), akkor nem is lehet megoldani az ennél magasabb screen-capture-t? Ha én egy 1920*1440-es felbontásban lévő programról akarnék képet készíteni, akkor ez végrehajtható valamilyen módon?
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Szerintem vegyél ki egy 6800GT-t a konfigból, és akkor vehetsz egy jó TFT-t, vagy vegyél egy (használt) 22''-os CRT-t, amin nyomulhatsz 1600*1200-ban...
Egyébként SZVSZ minden szempontból jobban megéri 1-2 évente frissíteni a gépet, mint 5 évente megvenni mindig a csúcskonfigot... -
DigitXT
félisten
Filmnézésnél esetleg zavaró lehet, ha a TFT-den látod az mpg2 hibáit.
Emellett ott szerintem épp a méret számít, az meg TFT-ben igen drága... (Bár, ha a pénz nem számít, akkor ez nem szempont.) Ezesetben viszont én egy 22'' CRT-nél nem adnám alább: 100Hz, flat, DVD-zni tökéletes, stb. Nekem bevált.
Igaz, használtan, és kvázi kényszerből
vettem (a régi 17-esem megdöglött): nem vagyok - sajnos - milliomos, viszont ez egy tuti vétel volt.
-
Male
nagyúr
Hogy neked mi kell, azt nem tudhatom, de én most azt tervezem, hogy marad a 19-es CRT (képszerkesztéshez, filmezéshez, kis játékhoz), és mellé egy olcsóbb 17-es vagy kicsit drágább fajta 15-ös TFT (netezéshez, olvasgatáshoz, programozáshoz, meg ha csak mondjuk zene szól a gépből). Mivel ma már szinte minden VGA tud használni két monitort, ez simán megoldható. Ez a kettő együtt újonnan kb annyi, mint egy jó 19-es TFT (150-nél kezdődik), aminél viszont együtt szerintem jobb ez az összeállítás.
-
dabadab
titán
OLED a kiraly
A CRT nem fogyaszt annyival tobbet, foleg, ha az egesz rendszer fogyasztasat nezed. Viszont 100 Hz folott is gazos, mert azert megiscsak jon belole egy kis rontgensugarzas. A TFT-k meg total gagyin neznek ki, ha nem nativ felbontasban hasznalod, dragabbak. Ja, es termeszetesen csak TFT-ben fogsz DVI-set talalni, CRT-nel nem lenne sok ertelme (egy keves van, de nem hinnem, hogy megcsinalnak).
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest