- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
Felesbandi #26 üzenetére
Perpill 83%-on van.Megszokasbol rakom toltore,ha nem raknam se aggodnek,mert kibirna meg a holnapi napot.Mivel laptoprol toltom ami fix helyen van,igy mikor be van kapcsolva minden este filmnezesre tolti is az orat.Amugy kb 7 korul szoktam levenni az orat,az is szamit valamit
-
strogov
senior tag
válasz
Felesbandi #26 üzenetére
AW SE2 edzés nélkül 36-38%-ot merül 24 óra alatt nálam. És rajtam van alvás monitorzással. Ergo ha nem edzek akkor gond nélkül kibír 48 órát. Edzés meg óránként 8-10%. Tehát napi 1 óra edzés is beleférhet a 2 nap üzemidőbe ... de 10% alá megy biztosan.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
Felesbandi #18 üzenetére
Ha nem tenné este töltőre, akkor másnap reggel az éjjeliszekrényről nem 60%-kal venné fel. Ezért nem bír 2 napot.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
Felesbandi #13 üzenetére
Szóval nem bír neki 2 napot. Ez kb. az, hogy én csak napi 10% merülésig használom, vagyis az enyém 10 napot bír
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest