- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
caindwan
aktív tag
válasz
gipsztigris #796 üzenetére
Nagyon zavar a szobor és az alsó papír. Túlságosan kitűnik az egészből. Főleg a szobor. A papír az jó is lenne úgy, ha az lenne az egyetlen kiemelt rész, mivel azon fontos dolog van, ki lehet hangsúlyozni. Azt a sok dombot és házikót nem igazán értem.
-
BonFire
veterán
válasz
gipsztigris #781 üzenetére
A tudásnak nincs határa, amíg élsz. Fejleszthető. Ha például úgy döntesz, hogy kipróbálod az Illustratort, a fent leírt technikákban tudunk segíteni, a mit-hogyanban?
-
Met
nagyúr
válasz
gipsztigris #779 üzenetére
adom a .psd-t
Akkor most fuss neki újra Illustratorban mert ha ennyiféle verzió kell a logoból akkor ahhoz vektoros állomány jobb. -
SZATA
senior tag
válasz
gipsztigris #773 üzenetére
A szalag a szöveggel nincs középen!
-
BonFire
veterán
válasz
A dropsedó, gradient és textúrák kukába.
A szobor bitképként tényleg nem jó, kicsiben kábé semmi sem fog látszani rajta. Nagyban pedig megtöri a kompozíció harmóniáját (OMG, ezt én írtam?
). De komolyan. Sziluettként, ahogy ViZion mondja.
Én az egészen átfutnék vektorosban ecsettel vagy Pennel, és rádobni egy dinamikus, művészi ecsetvonást (elöl-hátul elvékonyodó, középen vastagabb), mert az ilyen egyforma ecsetvonás nagyon óvodás, naiv hatást kelt. Magyarul gagyit. Megéri a rászánt idő, mert egyből profesönel kinézete lesz az egésznek.
Végül az egész köré egy keretező, vastag kontúrt lökni, ez még inkább kiemeli az egészet.
Szemléltetés:
Szerk: Na, mi van? Megeszi a fórummotor a GIF-et?
-
ViZion
félisten
válasz
Jó lenne ez, de az a szobor... próbáld meg azt is sziluettként szerintem, kevesebb részlettel.
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #751 üzenetére
Én pedig úgy vagyok vele, hogy magad uram, ha szolgád nincsen!
Ne szakmai szemmel nézzétek, mert biztosan van benne számtalan hiba!....ennyi tellett a tudományomból. -
ViZion
félisten
válasz
gipsztigris #751 üzenetére
Szent Orbán? OMfG, aztazelvakultilliberálishobbikommunista mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Overwatch 2
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Építő/felújító topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest