- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Tájékozott vagyok. Sajnos. Még nem jöttem ki úgy a nav vagy más kormányhivatal irodából, h nah, okosabb lettem... SAJNOS.
Amelyik okos és képzi magát, az otthagyja. Vagy feljebb kerül, vagy elmegy a verseny szférába, ahol a többszörösét keresi... Szal. örülök, hogy véded őket, de sajnos ezek a mezei közmunkások, akik csak lesik, h leteljen a napi 8 óra, azok egy zseb szart nem érnek. Odaadják a papírokat, meg átveszik. Nyomják a bélyegzőt. Ennyi. -
ViZion
félisten
Egér: kinek mi. Jó minőségű optikai vagy lézer szenzoros ajánlott. Nekem szép nagy lapát kezem van, Gigabyte egereket szoktam venni, M6800 olcsó és bevált, a lézeres tesója meg különösen. Parancsolj. Annyit hozzátennék, hogy a mai napig az M6980-at használom, játékra is, szal. nagyon jól egyben van. Kopás már van rajta azért, hangosabb is, de pontossága hibátlan. Ha cserélem, akkor is az utódja lesz az utódja
Fontok kompatibilisek midenfelé, netről lehet venni ami kell, de sok proggram telepít is sajátokat. PS-hez jár a Myriad Pro például. Mivelhatalmas nagy piac kis hazánk, így a legtöbb font nem tartalmazza a hosszú ékezetes betűket... ezeket meg kell hegeszteni szerkesztéskor. Nem nagy kunszt, több módja van, BonFire oldalán találsz rá tutorialt.
Ingyenesek pl. gugli fonts, de sok helyen vannak ilyen fontgyűjtő oldalakon ingyenes és használható betűkészletek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest