Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dare2Live #30 üzenetére
Igen ez is igaz. Lehetne ekg, hőmérő simán. Vizisportokhoz annyi közöm van mint az űrhajozashoz de a watch fit 2-vel biciklizek sokat és ott halál pontos a gps. Meg már 2018 óta hasznalok huawei okoskarkötőt, órát, mérleget, stb és 5 évnyi adatom van meg az alkalmazásban. Nagyon jó és részletes statisztikák vannak meg 5 évről. Jött egy fellángolásom a xiaomi iránt, amikor pár hetig azt használtam de óriasi hiba volt. Örülök, hogy megvettem a Watch fit 2-őt és amíg lehet és kapni Magyarországon, addig huawei okosórát/okoskarkötőt fogok használni mert nagyon pontos ês megbízható értékeket mér. Egyszer tettem egy próbát más márkával de befürödtem vele. Tanultam belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új aktivitáskövető rendkívül hasonlít egy Apple Watch-ra, de a funkcionalitás és az ár nyilván nem.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Házimozi haladó szinten
- Windows 10
- Adobe Photoshop
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch S10 46mm GPS fekete, cargo khaki M/L Nike szíj! Makulátlan! APPLE CARE+ 100% akku! Full
- Apple Watch SE - 44mm, arany. Hibátlan, hiánytalan.
- Egyben eladó egy Fenix 8 Amoled kiegészítő szett
- Hibátlan, fóliás Samsung Galaxy Watch 4 44mm
- ÚJ csak beaktivált Apple Watch 10 46mm Jet Black Cellular ! 1ÉV nemzetközi APPLE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest