- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Na. Az UCCW.
Parancsolj.
-
aero.
veterán
Igen, MIUI Meego témával, ez csak MIUI-ra jó. Van szerintem pl. Apex-hez is, de nem értem miért nem bírnak igényes ikonkészleteket csinálni alternatív launcherekhez, az összes szar, talán két említésre méltó van. A Suave meg az Idear.
Vagy a lockscreen-re gondoltál? Az is MIUI-ra van csak.
-
qamu74
őstag
Szia!
Most a garit érvénybe léptettem a telenornál,azt mondta a pics@(aki átvette) 15nap a határidő.
Kaptam egy samsung cseretelefont, valami régi sz@rt.....
Az ALCATEL Nem kapcsolt be,töltésre nem reagált, ha töltön van el kezd minden led villódzni a telcsin kb 1 percig,majd berreget egyet és abbamaradt, de feszt nem vesz fel a telefon. -
mondomén
őstag
Ezt majd megnézem, de nem számítok sok jóra.
@hunfatal
Ja, ezt már próbáltam, de nem tetszik. Az a helyzet, hogy nekem eléggé fontos az appok kinézete (tudom nem nézegetni kell egy music appot, de akkor is). ios-en már megszoktam, hogy minden nagyon igényesen van megcsinálva... Viszont amiket eddig próbálta, piszok igénytelenek voltak. Össze nem illő színek, buta elrendezés, ocsmány ikonok, gombok stb. Eddig amit elfogadhatónak találtam, az a playerpro volt egy home made xda-ról szedett holo témával. Viszont a playerpro meg indokolatlanul túl van bonyolítva, csomót kell fölöslegesen nyomkodni.
Maradok az Apollo-nál, gyorsan frissítgeti a srác. Már csak egy olyan téma kéne ami passzol a nexus-hoz. -
Adamis
őstag
Még egy, csak lejárt az időm: DeviantArt...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest