- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
punky10 #9471 üzenetére
Parancsolj Playből letölve a wallpaper setter nevű app, az berakja ideálisan az asztalra.
-
tvse1995
senior tag
válasz
punky10 #9159 üzenetére
Nem hiszem, hogy sértődés lenne belőle. Főleg ha úgy rendeznénk meg mint a ,,kinek milyen a desktopja" topicban, hogy nem egymás között hanem logout írás keretein belül szavazunk.
Még a minimál/anti minimál dolggal se lenne baj mert külön kategóriában lennének.Ha megrendezzük akkor mindenképpen öszzeszedem magam egy desktopra
-
Lucifer1985
csendes tag
válasz
punky10 #8938 üzenetére
Nem azzal van a gondom, hogy nem szeretnék belenyúlni, csak nincsen főzött rom a telómra ( Xperia P )
Találtam olyan tárcsázót, amihez lenne ilyen piros téma, viszont az meg fizetős, és nem tudok fizetni érte
Egyszóval nem lehetne valahogy átírni a színkódot monddjuk egy tárcsázó progi skinjénél valami szerkesztővel?
esetleg valaki tud valamilyen skinszerkesztőt ajánlani? -
Remiel
őstag
válasz
punky10 #8696 üzenetére
Mondjuk én vagyok a hülye, kezdhettem volna kapásból az első hsz-el, akkor nem kérdezek ilyeneket
Na de mindegy köszönöm a válaszokat, majd megnézem mit lehet tenni, ahogy elnéztem van mindenféle jó, amivel saját ízlés szerinti widgeteket is lehet kreálni, ha majd egyszer sikerül valami elfogadhatót létrehozni beteszem...
(#8700) bubi92 még 1x köszi
-
fatal`
titán
válasz
punky10 #6357 üzenetére
A régi pro verzióval ingyenesen kapod az újat, csak írni kell a supportnak. Szóval senkit nem kúrtak át.
"If you purchased Fancy Widget Pro before, you do not need to purchase this unlocker. You may request a free license key on our website to unlock the full version using your Google/Amazon order information."
Itt tudod elintézni a dolgot a régi order id-dal:
(#6356) Jadro: Már miért ne dobná ki a Fancy Widgetset a play keresője
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest