-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxTorque
tag
Bibi van. Szórakoztam egy kicsit, van kész cucc (pont ahogy elképzeltem), de nem a screenshot, SDK csinál képet, de azon nem látszik semmi. Nem fekete, hanem minden össze-vissza van. Driverre gyanakodtam, de nem hagy mást telepíteni (SDK-é valamiért nem jó). Mit csináljak?
-
Weeman1
veterán
-
kiskaktusz
addikt
-
tesoh
tag
De még csak egy profilra sem irányított át.. Na de tényleg mindegy.
Amúgy láttam az egyik mostani képeden, hogy a Suave HD téma kirakta neked baloldalra a szolgáltató név helyett a t-s ikont. Én ugyan úgy T-mobilos vagyok, és hiába állítottam át, nekem egy google ikont rakott oda.
Ötlet?
-
RdsG
csendes tag
Ez a háttér olyan ismerős
Ez a link van alatta: http://forum.miui-france.org/index.php?/topic/3278-miui-v4lockscreen-unfold-100-windows-100612/
Devarton keresztül ismerem Desspil-t, szóval ha kell valami, akkor megkérdezhetem tőle mi honnan van.
-
-
fo_di
őstag
a grafikon szerintem aix weather widget
-
fo_di
őstag
köszi
szerintem akkor, ha terjedni fog a v4 és nem csak nexus s-re lesz hivatalos port
egyébként valószínűleg nem lenne nagy cucc elintézni, hogy működjenek, csak egyeztetni kéne a csomagneveket és a fájlneveket (időrabló, de nem bonyolult munka, ha egyszer megvan, scriptet is lehetne írni belőle, ha valaki ért hozzá)
(mert ugye már van pl. miui-framework-res is meg nyilván beletúrtak néhol a fájlnevekbe is)
mondjuk a galnet-féle v4ezés nem hiszem, hogy jót tesz abból a szempontból, hogy mind a maga módján integrálja az ics frameworköt a rendszerbe (legutóbb, amikor utánanéztem, még talán galneték a v2-es rendszerben dolgozták bele a v4 elemeket, azóta nem tudom, áttértek-e a hivatalos fájlszisztémára)most nézem, már van egy első fecskék egyike VA theme v4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest