- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #33066 üzenetére
Én azt bőr mintázatunak látom, nem szénszálasnak.
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #33056 üzenetére
Köszönöm!
Szerettem volna beletenni ezt az óralap formát is az analóg óra modulba, de nem tudtam hogy rakjam össze alakzatokból. Így a Google óra apk-ból kinyertem az óralapokat.
Én is voltam már úgy hogy elkezdtem valami újat, de macerának gondoltam pár kattintás után, és eltettem későbbre.
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #33022 üzenetére
Szűkítettem a probléma okát.
Megnéztem Samu S21 (A14) alatt a friss KWGT-vel, és probléma nélkül működnek a beállított érintések.
Ezek szerint az A15 decemberi frissítés és az új verziós KWGT veszett össze valamin. Mert eddig jól működött A15-tel.Mindenki:
Esetleg ha valaki már A15-el használja a KWGT-t az megnézhetné hogy nála is ezt produkálja. Pixel telefon tulajok észrevételére lennék első sorban kíváncsi, ha van itt ilyen. De lehet hogy maga az A15 a problémás.ui: Leginkább azért kérdem, hogy tudjak visszajelezni a fejlesztőknek, és hogy nem egyedi probléma.
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #33018 üzenetére
Nem csak. Azt is én raktam össze (korábban), csak az ikon pack lett bele pakolva frissen.
De ezt több saját szerkesztésű widget-nél is tapasztalom.
Lehet valami félre ment frissítésnél.
Már vagy háromszor csináltam adattörlést a KWGT-nél de nem segített. Majd még megnézem hogy segít e az app újra rakása. Esetleg megnézem az eggyel korábbi biztonsági mentésem. -
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #33016 üzenetére
Viccet félretéve, idő és dátum egymás alatt van (nem egymásra rakva az érintést) és az Időre bökve megnyitja az órát, de a dátum érintésére nem nyitja meg a naptár alkalmazást. Pedig az alkalmazás társitások rendben vannak.
De ez inkább az időjárásnál kellemetlen, mert ott egymás alatt vagy mellett van a frissítés és a google időjárás nyitása. És ebből a frissítés érintése nem működik.Na mindegy, remélem majd javítják.
-
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #32955 üzenetére
A rövidítés igen. De a rövidítés hossza a rendszertől függ.
Ez a rövidítés Samu esetében (Hét), minden más esetben (H). Persze lehetnek Samun kívül is kivételek.Mivel a KWGT (beállításaiban)-ben nem találtam ilyen lehetőséget, így marad a szöveg darabolása / meglévő widgettek szerkesztése. De ez kb. akkor fog megtörténni mikor egy olyan widgettet szeretnék használni, aminél rövid nap megnevezés van. Vagy ha új widgettet rakok össze.
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #32940 üzenetére
Én nem nagyon tapasztaltam problémát OneUI 6.0 -> 6.1 váltásnál. Legfeljebb az akku visszajelzést (töltési és lemerülési idő)dolgot. De azt már megoldotta a fejlesztő, ill. az talán A14-el jelentkezet és nem a 6.1-re váltás okozta.
Ami zavaró: ha a widget megjelenít naptárbejegyzést, akkor van hogy beragad az előző napi, és csak az újraindítás segít. De ez stock (Pixel) androidnál is meg van.ui: Használd egészséggel az új telót.
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #32876 üzenetére
Én leginkább Google biztonsági mentésből állítok vissza ha új készülékre költözim. Így mindig a legfrissebb app verziók töltődnek le play-ből. Aztán meg fel másolom a szükséges dolgukat (nova backup, kwgt mappa stb.). Kicsit több idő, de megéri.
A lényeg, használd egészséggel az új telefont. -
slice14
veterán
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #32812 üzenetére
Az alkalmazások közti váltásnál volt ilyen Nova 7-el, de 8 esetében nemigazán észrevehető, Bár ez inkább szintén rendszertől függő dolog. Mert OneUI 6.0-nál volt ez a háttérhez igazodó árnyalata a az alkalmazásváltónak (ha jól emlékszek, de lehet hogy az 5.0-ál volt ez), 6.1-nél már nincs.
Így valszeg azért látsz keretet az appok megnyitásakor, de elvileg megnyitás közben látható csak, használat közben nem...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest