- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #32796 üzenetére
Valójában teljesen mindegy mibe teszed bele . A teljesség kedvéért használunk maszkot .
Samuból nekem Note10+ om van és használom a LockStart , de még nem próbáltam amit szeretnél .
-
slice14
veterán
válasz
Rigormortiis #32798 üzenetére
Sajnos. De nekemígy is megfelel.
Van valami hishoot template-ezhető dolog, de Józsiék erről többet tudnak mondani.
-
slice14
veterán
válasz
Rigormortiis #32796 üzenetére
-
slice14
veterán
válasz
Rigormortiis #32793 üzenetére
Szép!
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #32793 üzenetére
Wow . . Jó néz ki !
Stílisos a wall . .
Milyen telcsin mókolsz ? -
spiderpig820
aktív tag
válasz
Rigormortiis #30885 üzenetére
<3,
Mármint a WP-re -
zho-lee
addikt
válasz
Rigormortiis #27717 üzenetére
Aztán van még az egyszerűbb dolog (elsőre), a Google play.
Tele van mindenféle akku- , időjárás- ,naptár-, névnap widgettel, onnan is lehet ilyen egyedi dolgokat keresgélni.
Meg widget maker-ek, amikkel akár szöveges, kapcsolható widgeteket tehetsz ki. -
Adamis
őstag
válasz
Rigormortiis #27719 üzenetére
És még mindig ott van az UCCW (Ultimate Custom Clock Widget), ami szintén nagyon egyszerűen szerkeszthető, és ha visszakeresel a nevemre, akkor csak és kizárólag ezzel készült alkotásokat fogsz találni. Gyakorlatilag bármi összehozható ezzel is..
Szerk.: az utóbbiak készültek ezzel, mert az elején dolgoztam mással is, de nem tudom, hogy azok megvannak-e még..
G-Photos mappa -
zermi
aktív tag
válasz
Szia!
Első lépésben egy jó launchert kell választani, mivel a gyáriakkal általában nem sok mindent lehet kezdeni.
Szerintem legtöbben a Nova launhert használjuk, mivel jól testre szabható. Van ingyenes és fizetős változata is.
Mint ahogy gjoco1 kolléga is írta sokan a Zooper Widgettel készítenek (vagy mások által megosztott sablonokkal) lehet a képernyőre klf. információkat kirakni. Óra, időjárás, aksi stb. infókat.
Én speciel a KLWP Live Wallpapert használom. Gyakorlatilag ez is ugyanaz mint a ZW csak itt az egész képernyő szerkesztése egyszerűbb, legalábbis nekem és animációkat is vele létrehozni. Itt is léteznek letölthető skinek, amiket csak le kell tölteni és fel kell másolni a telefon megfelelő mappájába. A letöltött skinben egyszerűen kilehet cserélni az ikonok által megnyitandó alkalmazásokat, azokra amelyeket pl. te használsz.
A G+ is pl. itt is van egy jó pár darab.
Fontokat pl innen szoktam letölteni.
Természetesen ha tudok és van időm, akkor én szívesen segítek. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #27719 üzenetére
Nagyon szívesen!Akár privátban is kérdezhetsz és ha tudok segítek.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Szia!
Tulajdon képpen egy "öregebb"fórumtársat is kérdezhettél volna,de természetesen amiben tudok(unk)nagyon szívesen segítek(ünk).A mostani beállításom,amire rákérdeztél valójában egy nagyon egyszerű kivitelezés,hiszen ahogy mondod-kéred,szinte csak fontokból áll,amit többek között innen tudsz választani:
[link]
Van természetesen több oldal is,ahonnan lehet,de hirtelen ez esett kéz alá.Viszont ha Zoopert használsz és telepítesz egy zw-t az magában foglalja a betűket is,ami beépül a Zooper Templates mappába.Sajnos sok betű nem támogatja a Magyar ABC-t,ezért letöltéskor meglátod azt hogy ha megnyitod ott látni fogod az "Árvíztűrő tükörfúrógép" feliratot és akkor kiderül,hogy ha egyes betűk nem a Magyar megfelelője.Pont az utolsó HS-emnél egy tapasztalt kolléga rögtön kiszúrja,hogy a napocskában lévő hőmérséklet megjelenítés nem az a betűtípus,mert nem tudja megjeleníteni megfelelően a hőmérséklet után a celzius fokot.
De még találtam Neked egy Art-deco betűtipust is:
[link]Jó válogatást és bármi kérdésed van,biztos,hogy valaki segíteni fog.
Ja és bocs,de nyilván,ahogyzeon,huBarátunk fentebb írta kell egy jó Launcer és mondjuk a Zooper.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- VoIP telefonálás
- Nintendo 3DS és DS topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 1 / 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Riverside 500
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest