-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Koszi. Sajnos meg elegge kezdetleges a "teremtmenyem". Szeretnem atalkitani a naptaresemenyt is,mind formailag, mind szerkezetileg. Illetve egy rss widget se lenne rossz a feedlybol kiemelt hirekkel.
Volt egy turn on pc gomb is az applista alatt. De azt kivettem, véletlen mindig rakattintottam, es a noti elindult
Kritikat szivesen fogadok, mert en sem erzem tokeletesnek a művemet. Csal tegnap 4-5 ora ismerkedes es maszatolas utan elfaradtam.
-
-
gjoco1
Topikgazda
Köszönöm szépen Barátom(pedig ez "csak" Zooper,sajnos a KLWP és Én nem lettünk haverok,pedig...no majd.Egyenlőre nagyon elment a kedvem tőle,hiába erőltettem.
A Templete-t bizony Én,is sokáig kerestem,de kisegített Sebastian Pierra.Ő osztotta meg:
[link].Parancsolj,használd egészséggel.Nekem is most,mint sokaknak odaát ez a kedvencem.Adamis,De lehet és köszi a tanácsot,majd legközelebb.......ha el nem felejtem.
Jaj látom közben míg írtam zeon is hozzászólt.Megnézem azt a blur-t.
-
kakukkmarci
senior tag
Ez különösen tetszik! ...és nem csak a bringa miatt ! (Fő hobbim...)
A színvilág, a widgetek, a statusbar és az elrendezés is passzol !
Esetleg a widgeteket megkaphatom ? Bár KLWP-t nem használok, csak zoopert.
Külön problémám, hogy az időjárás pakkokat nem tudom betallózni régóta zooperrel, csak a gyáriakat tudom használni. Lehet, hogy rossz mappákkal próbálkozom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest