- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Felhasználóként egyáltalán nem érdekel, hogy egy termék miért szar. Ha nem tudják rendesen megcsinálni, menjenek akkugyárba összeszerelőnek, hátha az menni fog.
Igen, jó volt. Mindig működött.
Szerintem meg pedig de. Először csak regisztrációhoz kötik, aztán jöhet a többi, mint az AI-nál. Az biztos, ha csak a reget meglátom, az azt megelőző lesz az utolsó nV meghajtóm, és az utolsó nV kártyám.
Hát a legtöbb párkapcsolat ilyen. -
Predatorr
őstag
De, pont, hogy logikus. Láttam már pár szoftvert. Anno kivágták államvizsgáról, aki hibásat írt (külön téma volt a hibakeresés), ma meg „iparági norma” a szar.
Szopjanak a fejlesztők, azért fizetjük őket, nem? Nem rémlik, h mondjuk DOS alatt annyira hiányzott volna bármiféle vezérlőpult, tehát nincs rá szükség. Olyan, mint autókban az elektronika: elfedi a szar kunstrukciót. Sőt, évekig nem kellett cserélni. Most meg ezzel kényszerítenek újabb vásárlásokra, aztán nV egyszer csak fizetőssé tesz a drivert is...
AMD RTX remek kódbázis... -
-
Predatorr
őstag
ÉN nem vettem észre lassulást, de eleve slimmerrel irtom a szemetet a driverből. GFX eleve soha fel sem került. Azt viszont észrevettem, h AMD-ről PH-ra nem kerül negatív hír (pl. h dobják a csúcskategóriát, és csak igényteleneknek „fejlesztenek”), nV-ról meg pozitív (pl. PH:-n kívül minden tele az új nV kártyákkal), és ha valaki rossz tapasztalatot ír AMD-ről, máris jön a valóságtagadás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest