Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Természetesen megpróbáltam és nem indul, ezért is kérdeztem hogy van-e valami megoldás. Akksit szerezni nem tudunk ehhez, a régi szalagkábele elszakadt, nem javítható.
Olyasmire gondoltam megoldásnak ( ha lehetséges) hogy a telefonon valahogy rövidre zárni az akku csatlakozókat, stb, hogy töltőről vegyen fel feszt -
mexel
veterán
Halihó! Nem úgy tűnik hogy ez a topik pörögne, de nem kerestem talán eléggé, mindenesetre nem találtam javítással kapsolatos topikot.
A kérdés a következő:
szomszédomnak van egy Medion Life X5004 telefonja. Elromlott az akkuja és ő szétszedte, le is törte az akkucsatlakozót. ( kis szalagkábelle van rögzítve. Ez már nem javítható, a telefon sem lenne lényeg, de a fotói rajta vannak. Van mód arra hogy akku nélkül valahogy a pc-n keresztül letöltsem, vagy akku nélkül teljesen esélytelen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest