Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
internetezoo #149 üzenetére
Bocs, mától. A törvény is a mai naptól hatályos.
-
Dilikutya
félisten
válasz
internetezoo #147 üzenetére
Eleve holnap van a függetlenség napja.
-
internetezoo
senior tag
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a megadott IMEI számhoz:*** a feloldó kód még nem áll rendelkezésre, felvettük a kapcsolatot a készülékgyártóval, így szíves türelmét és megértését kérjük. A feloldó kódot SMS üzenetben küldjük meg. Üdvözlettel: Telekom
-
Dilikutya
félisten
válasz
internetezoo #142 üzenetére
Minek neked a kód? 1414-en kérsz magadnak...
-
törölt tag
válasz
Régi nokiás időkben is már az IMEI alapján számolták a feloldó kódot. Gondolom pár esettől eltekinve most sincs másképpen.
Az milyen jó volt akkoriban....Nem is kellett hozzá pc, elég volt egy javás telefon, vagy egy wap oldal...
-
fujifilm1
senior tag
válasz
#33253120 #140 üzenetére
Sziasztok,
Köszi a jotanácsot.
Régi dominos Alcatel 1010X-t akarok fuggetleniteni.
Már nem tudom hivni a 1414-et mert nincs egyenleg,
de másik számrol hivtam a kulfoldrol is hivhato +36 1 265 9210 et.A menuben 3-ast nyomtam majd 4est majd # és az imeit.
Ezután azt a számot amire az SMS-t várom. 24 ora mulva legkésőbb jon a kod. Állitolag. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Rosszul gondolod, minden IMEI-hez egyedi kód tartozik!
-
internetezoo
senior tag
Kódot tud vki? Úgy gondolom ugyanaz a kód lesz mindenhol, az IMEI számmal csak ellenőrzik a telefont.
-
törölt tag
válasz
Millerchris #139 üzenetére
Telekom domino esetén felhívod az ügyfélszolgálatot a 1414-en, 3-6 menüpont # meghallgatod, imei megadod, majd megadod a telefonszámot ahova az sms-t várod az unlock információval.
Pár munkanapon belül jön sms, és akkor kiderül hogy mi van. (Szerk.: technikailag ugyanaz van, mert nem a készülékkel értékesített simmel használom a telefont)Én ma próbáltam be a 2016 07 hónapban lejárt hűségű S5 Minim imei számával. Egy telefonhívást megért a dolog, ha sikerül, ha nem.
Viszont van egy Vodafone-os mifim is, annak 2 hónapja járt le a hűsége, lehet arra is rá kellene valahogy szaladni...
Bár elvben azt csak 1500Ft-ért függetlenítették volna a hűség lejártakor hivatalosan. -
Millerchris
tag
Sziasztok!
Ami nem tiszta. Ha nekem van x készülékem amit nem én vettem, hanem anno pár éve xy, azt én tudom függetleníteni, kiküldik az én számomra a kódot? -
Sziasztok!
Anyám Vodafoneról Telenorra váltana. A telefont (LG Leon 4G) hogyan lehet függetleníteni? A hűség lejárt most augusztusban, számlatartozás nincsen.
Ebben a cikkben csak ennyit találtam:
"A Vodafone arról tájékoztatta a lapot, hogy a készülék hálózati függetlenítését az ügyfeleknek kell elvégezniük – most is és a jövőben is. A társaság kérésre az ügyfél címére postai úton juttatja el a hálózati zár feloldásához szükséges kódot."
Ezt nem tudom értelmezni, van valami menüpont valahol, ahol e lehet végezni a függetlenítést? Vagy hogy kell ezt elképzelni?Sajáttal nincs tapasztalatom, ezer éve függetlent veszek.
-
4Grider
nagyúr
Gondolom az volt a kérdés, hogy ingyen lehet-e függetleníteni. A jogszabály viszont csak a hűség lejártát követő ingyenes függetlenítésről szól. Kártyás telefon esetén viszont nincs hűség, ami lejárhatna. Szerintem várjuk meg a szolgáltatók ászf változásait a kérdés pontos megválaszolásához.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok! Kartyas telekom telefont lehet majd oktobertol fuggetleniteni? Kpra vettem 2015vegen,nincs semmi kotelezettsegem penzugyileg.
-
Stonerice
őstag
Sziasztok.
Hamarosan cserelem a telefonom egy Samsung a5 2015 re Az lenne a kerdesem hogy vodafonnal mennyibe kerul a függetlenités és kell e valami még hozzá? mert nem első tulaj lennék. -
vikkboy
tag
Azt tudja valaki hogy mi van akkor ha simán telefon veszek a Telekomnál?
-
mecsek20
tag
mai napon kihirdették az eht módosítását, 120 nap múlva lép életbe.
Október 24 után ingyenes a függetlenítés!
-
kippedli
tag
Sziasztok. Most találtam itthon egy Nokia 1616-2 telefont ami függő. Szívesen használnám cégesnek a jelenlegi kártyámmal. Lehetséges valahogy függetleníteni?
-
mecsek20
tag
Elfogadta a parlament a hírközlési törv. módosítását: ingyenes lesz a függetlenítés a szerződés lejárta után. A törvény a kihirdetés után 120 nappal lép életbe, várhatóan október közepe tájékán. Telekomosoknak jó hír, mert ott 15000 Ft a hivatalos függetlenítés.
Még nem hirdették ki a Magyar Közlönyben, de a parlament honlapján már fent van a szöveg.
[link] -
Dyingsoul
veterán
T-s függetlenítés után hol küldik ki a kódot? (Samsung Gal. S7) A 15 pénzt kicsengettem de az ügyintéző össze-vissza beszélt, először nem is akarta kifüggetleníteni nekem, utána meg azt mondta hogy akkor ugrik a garancia... Egy másik ügyintéző beszélt bele néha a dolgába, ezért nem tudom.
-
nonosmr
csendes tag
Üdv.
Vodafonnál szeretnék kifüggetleníteni egy xperia x telefont, amin még van garancia.
Mennyibe kerülne es esetlegesen elveszne a garancia? Valamint ha én vásároltam a készüléket akkor is megtudom ezt csinalni? -
nihilwolf
csendes tag
Telenor, tegnapi tapasztalat: 7500 Ft
Nincs semmi hűség, szerződés, részlet rajta. Egy Samsung Galaxy S Advance, de nem is kérdezte, rögtön mondta a fix tarifát. -
MinionFlasH
senior tag
-
szemesi69
addikt
válasz
MinionFlasH #115 üzenetére
Ha nincs tartozás, kötbér, akkor 15 rugó.
-
MinionFlasH
senior tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani T-nél mennyi egy hivatalos függetlenítés? köszi
-
törölt tag
Üdv! Vodánál hány nap a függetlenítés iPhone 6S Plus készüléknél? 2-3 hetet mondtak az üzletben legutóbb.
-
sutyesz96
őstag
Sziasztok!
Adott egy -itt hardverapron vásárolt- vodafonos Huawei P8 Lite. Mivel telenoros kártyával szeretném használni, ezért szükségem lenne valamilyen úton-módon való függetlenítésre. Ennek mi lenne a menete, illetve én egyáltalán kezdeményezhetek-e ilyet a vodafone-nál, ha csak magával a készülékkel állítok be hozzájuk?
Ha bárkinek is van ilyennel tapasztalata, szívesen fogadom a segítségét!Köszi előre is!
-
goop
őstag
válasz
bbankrablo #109 üzenetére
Lásd #107 hsz.
-
bbankrablo
csendes tag
Nem olyan rég vettem használtba egy HTC Legend-et. (ami elvileg Telenoros)
Látom én is ezt az online függetlenítős dolgot, gari nem érdekel, csak az, hogy működnek-e ezek az oldalak-e vagy sem. Mert tizenezreket BIZTOS hogy nem fogok fizetni egy 8 jegyű számért.Lemaradt, hogy a telefonhoz nincsenek papírok, és a kártyámhoz se valószínű.
Tizenéve lett véve, papírok már rég elkallódtak. -
istyukiraly
csendes tag
Értem, elnézést kérek
-
4Grider
nagyúr
válasz
istyukiraly #106 üzenetére
A topic nevében szerepel a legális szó. Már csak azért is, mert ez a fórum - és benne ez a topic is - tiltja az illegális megoldások publikálását.
-
istyukiraly
csendes tag
Hali!
Egy Sony Xperia E4G-t szeretnék függetleníteni (most 70-es függő), elvileg ingyenes megoldás sajnos nem lehetséges, ezt neten olvastam nem tudom mennyire igaz. Amire kíváncsi lennék, h IMEI szám átírással vajon lehetne e függetleníteni, egy független (és már használaton kívüli) készülék IMEI számát kapná meg. Szóval erre szeretnék választ kapni, ha viszont így nem lehetséges a függetlenítés akkor meghallgatok bármilyen más megoldást. -
Digital
addikt
Sziasztok!
iPhone 6 telefonom függetlenítése a T-nél.
Tegnap 15 órakor adtam be az igényt, legomboltak 15k-t, ma reggel 9 kor már független volt a telefonom. Semmit nem kellett csinálnom, csak a Vodás kártyát beletenni. -
erdeidaniii
csendes tag
Egyébként egy kis érdekesség, az imént érdeklődtem meg kíváncsiságból, az "Egyesült Királyság"-ban, azaz UK-ban teljesen bérmentesen függetlenít a Voda, ha épp van hűségidő rá, ha nincs. Azért szerintem ez elég jófejség.
-
4Grider
nagyúr
Praktikumos készülék? Vagy listaáras? Mert minden egyéb esetben az szokott lenni a gond, hogy készülékkedvezmény van a készüléken, azt pedig kötbér nélkül nem függetlenítik.
Egyébként pedig egy kód beütése nem érvénytelenítheti a jótállást. Ha erre hivatkoznak, kérd meg őket, hogy mutassák meg az ÁSZF-ben... -
Ritka90
csendes tag
Az imént voltam a Telenornál, hogy függetlenítsem a telefonomat.
Előzetes telefonos megbeszéléskor azt mondták, hogy ez garanciavesztéssel jár. Ok.
Vittem a kis készülékemet, hogy akkor levegyék róla a hálózati a korlátozást....Közlik, hogy amíg garancia van a készülékre, addig ők nem nyúlnak hozzá. Tehát még 1 évig...
Érdekes....ha garanciavesztéssel jár, akkor ha viszek egy már nem nem garanciás készüléket, akkor ugyan mi veszne el?! -
zetman05
csendes tag
válasz
tomboy0013 #98 üzenetére
Inkább passzoltam, vettem egy független készüléket.
Viszont nem értem, h ha vennék egy függő, külföldi használt telefont, ami már a saját tulajdonomat képezi, aminek lejárt a szerződése, a garanciája az előző tulajjal a szolgáltatónak, akkor miért nem függetleníthetem máshol? Olvastam Tmobile fórumon valami jogszabályt, h egy ilyen függetlenítés miatt nem kezdeméynezhető eljárás a telefon tulajdonosa ellen, azt csinál vele amit csak akar. Ezt máshol is olvastam már, nem csak azo na fórumon. Akik meg leugranak Szabadkára ilyen függetlenítős ügyben, azzal mit tud kezdeni a jard meg a szolgáltató? Ott ez legális, ahogy én hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Robot fűnyírók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest