Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tuki2200 #295 üzenetére
Ez érdekes. Mi volt az indok?
Szerk.: Most nem tudom milyen a Telekom ügyfélszolgálat menüje, de anno összelegóztam egy ilyet: [link] Tárcsázóba ezt beütötted, indítottál egy hívást, és jött a kód. Ez a v2, és ahogy látod az előzményén volt v1 is. Ha kell összerakunk egy v3-at is ha ez nem működik. -
törölt tag
válasz
Empiricist #285 üzenetére
Nekem a debreceni saját üzletükben még az előző személyim is elkérték.
Papír nélkül semmit nem csinálnak.287: cocka: én egy Vodafone MiFi-t nyittattam ki, természetesen Vodafone témás volt a webszervere, gyári ZTE rom akkoriban nem volt hozzá. De a beégetett beállítások mellett létre lehetett hozni Telekomos beállításokkal is profilt. Tehát ha eltekintünk a szolgáltatói szemét okozta látványtól, akkor sok esetben nincs szükség debrand-re.
-
törölt tag
válasz
Agrippa22 #265 üzenetére
IPhone esetén nem az van, hogy a függetlenítés sikeres, de inaktív marad addig amíg egy (nem tudom ott mi a neve) visszaállítás után egy más szolgáltató simjét bele nem rakod?
Vagy ilyesmi. De hálózatidegen sim, és új i(fiók?) bejelentkezésre emlékszem (nem vagyok érintett, ezért annyira nem érzem acélosnak a tudásom)
A készülék topicjában is kellene érdeklődni szerintem. -
törölt tag
válasz
marcell2015 #237 üzenetére
Annyi.
Ráadásul az igért email helyett papìron jött a kód. -
törölt tag
Ha tényleg jó haverod, akkor ezt úgy lehet rövidre zárni, hogy ő elmegy kifüggetleníti, ha sikerül hozza róla a papírt. (Amit kérj el). Mivel melózott vele hívd meg egy pár sörre, vagy adj neki 1-3e forinttal többet, stb... Ha meg nem sikerül, akkor ez nem a te üzleted. engedd el.
-
törölt tag
-
törölt tag
Több ismerősöm panaszkodott, hogy elég kapkodósan kell beírni a Telekomnál a dolgokat, nekik ajánlottam az alábbi megoldást: Tárcsázó megnyit, és beírod így az adatokat:
1414,,3,,6,,#,,15jegyűIMEI,,1,,9jegyűtelefonszám,,1 majd hívást indítasz.
A "," az a * gomb hosszú megnyomására előjövő karakter, régi telefonoknál ez "p" is lehet, ha van másféle is ott, azt ne használd.
Remélem lesz itt is akinek hasznos lesz. -
törölt tag
Igen. Pont ezért is kellene jogorvoslatot kérni a megfelelő helyen.
Kicsit pongyolán fogalmazva.
A szabályozás jelenleg csak az előfizetői jogviszonyt helyezi előtérbe, ezen belül is a post-paid van a szemlélet előterében.
Post-paid előfizetés esetén a készülék a szolgáltató tulajdona, a szerződés szerinti időpontig. Utána értékesítheted, függetlenítheted.
Pre-paid előfizetés esetén, a készülék azonnal a tulajdonodba kerül, a szerződés a feltöltésekkel megújuló, a készülék státuszától független. A pre-paid lényege, hogy a készülék bármikor korlátozások nélkül értékesíthető.
Illetve van az, amikor az állampolgár beballag, és vásárol listaáron egy készüléket. Ebben az esetben nem áll fent előfizetői viszony a vásárlóval.Azaz ezt tulajdonláshoz kellene kötni, nem pedig egy akár valaha volt előfizetői viszonyhoz.
-
törölt tag
válasz
SparrowG #184 üzenetére
Telenor-Voda ilyen.
Több ismerősöm járt így, emiatt régóta gondolkozom azon, hogy megkérdezem a helyi jegyzőt, hogy ilyen esetben kinél kell panaszt tenni. Tudtommal elvben a törvény betűje nem követeli meg az azonosítást, és a személyes eljárást. Példaként a Telekom erre csinált egy automatát, hogy ne terhelje ezzel az ügyintézőket, de a másik két szolgáltató a régi belső szabályozás alapján jár el.
Azaz.
Gipsz Jakab vett valamikor egy készüléket hűséggel tőlünk. Lejárt a hűség, ki akarja függetleníteni. Nézzük meg, hogy tényleg ő az, tényleg lejárt, miért akarja? Nehezítsük meg a dolgát, mert ha sikerül lehet ügyfelet vesztünk.
Ez 10 éves működési metódus, régesrég máshogy működnek az ügyfelek. -
törölt tag
válasz
geprombolo #181 üzenetére
Tessék odafigyelni mit mond a géphang.
Ha nem boldogulsz privizd rám az IMEI számot, és lekérem a saját Telekomos számomra a feloldókódot. -
törölt tag
válasz
internetezoo #177 üzenetére
Mail a Telekomnak.
De amúgy van olyan telefonom, ami Okt 27 imei beadás után Dec 02 délutánján kapott kódot.... -
törölt tag
válasz
internetezoo #142 üzenetére
Régi nokiás időkben is már az IMEI alapján számolták a feloldó kódot. Gondolom pár esettől eltekinve most sincs másképpen.
Az milyen jó volt akkoriban....Nem is kellett hozzá pc, elég volt egy javás telefon, vagy egy wap oldal...
-
törölt tag
válasz
Millerchris #139 üzenetére
Telekom domino esetén felhívod az ügyfélszolgálatot a 1414-en, 3-6 menüpont # meghallgatod, imei megadod, majd megadod a telefonszámot ahova az sms-t várod az unlock információval.
Pár munkanapon belül jön sms, és akkor kiderül hogy mi van. (Szerk.: technikailag ugyanaz van, mert nem a készülékkel értékesített simmel használom a telefont)Én ma próbáltam be a 2016 07 hónapban lejárt hűségű S5 Minim imei számával. Egy telefonhívást megért a dolog, ha sikerül, ha nem.
Viszont van egy Vodafone-os mifim is, annak 2 hónapja járt le a hűsége, lehet arra is rá kellene valahogy szaladni...
Bár elvben azt csak 1500Ft-ért függetlenítették volna a hűség lejártakor hivatalosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest