Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gh0sT

addikt

válasz Ferdzsoo #6550 üzenetére

Itthonról tradelünk. Rugalmasak, jó a support, soha semmi gond nem volt pénz kivételével, vagy letét elhelyezéssel. A számlanyitás bonyolult egy kicsit, mivel ATC FXCM introducing brókere, szóval van némi plusz dokumentum amit ki kell tölteni.
    Valahogy úgy néz ki az egész, hogy a számlád FXCM-nél lesz ATC-n keresztül, akik adják a kereskedési platformot és a datafeedet.

A supportól: pont múlt héten volt egy kis fennakadásom, ugyanis úgy nyitottam a mostani számlát, hogy két meglévőről vezettem át pénzt egy újra. Az FXCM-es back office részen már láttam a teljes összeget, de MT4-en csak az egyik részét. Irtam ATC-nek és 3, azaz három perc alatt megoldották a problémát. Hozzáteszem az ő munkaidejükhöz igazodva mindezt.

FXCM-től hívtak többször telefonon, elsősorban pénz letét és kivét miatt. Mikor, mennyit, várják szeretettel, utalják mindjárt, ha szükségem van valamire akkor keressem őket.

Van olcsóbb bróker a piacon ez biztos, de számunkra egy FXCM-es háttér és egy jó support többet ér ennél.

Új hozzászólás Aktív témák