Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
 - iPhone topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Yettel topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Google Pixel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gh0sT
addikt
válasz

Ferdzsoo

üzenetére
						Itthonról tradelünk. Rugalmasak, jó a support, soha semmi gond nem volt pénz kivételével, vagy letét elhelyezéssel. A számlanyitás bonyolult egy kicsit, mivel ATC FXCM introducing brókere, szóval van némi plusz dokumentum amit ki kell tölteni.
Valahogy úgy néz ki az egész, hogy a számlád FXCM-nél lesz ATC-n keresztül, akik adják a kereskedési platformot és a datafeedet.A supportól: pont múlt héten volt egy kis fennakadásom, ugyanis úgy nyitottam a mostani számlát, hogy két meglévőről vezettem át pénzt egy újra. Az FXCM-es back office részen már láttam a teljes összeget, de MT4-en csak az egyik részét. Irtam ATC-nek és 3, azaz három perc alatt megoldották a problémát. Hozzáteszem az ő munkaidejükhöz igazodva mindezt.
FXCM-től hívtak többször telefonon, elsősorban pénz letét és kivét miatt. Mikor, mennyit, várják szeretettel, utalják mindjárt, ha szükségem van valamire akkor keressem őket.
Van olcsóbb bróker a piacon ez biztos, de számunkra egy FXCM-es háttér és egy jó support többet ér ennél.

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
 - Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
 - AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
 - Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest