- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
A Tv c845x1 erre lehet valahogy feltenni Microsoft edge böngészőt? Válaszokat előre is köszi! -
NÓPARA
aktív tag
válasz
SlágerTibo #18821 üzenetére
Nekem c845 van. De ilyen a menü rendszer. fw v562 van. Most kapcsoltam be a gyors indítást és meglátom mi lesz.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
SlágerTibo #18813 üzenetére
Igen azt szeretném hogy ne a logók jöjjenek be hanem bekapcsoláskor pl az adott tv csatorna.
A bekapcsolási viselkedésnél a pötty a legutóbbi benetre van téve. A gyors indításnál ott bejelöljek vagy sem?
Köszönöm a válaszod!madgie ! Kellene áramtalanítani mindig? Ritkán ki szoktam húzni a konnektorból. (2 napja van nálam a Tv.
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne az adott Tv-vel(c845) kapcsolatban hogy ha kikapcsolom és utána vissza akkor először a TCL logó utána a Google tv jön be. Ezt kilehetne valahogy hagyni és a bekapcsolás után az adott műsoradó jöjjön be?
Köszi a válaszokat! -
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Kinek mi a véleménye a TCL55C825 Tv-ről? Átlagos tv nézésre lenne használva. Garancia hogy működik ha javításra kerülne a sor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged