- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
NÓPARA #18822 üzenetére
Kikapcsolásnál van még olyan opció, hogy ha nyomva tartod a távirányítón a power gombot, akkor felajánlja, hogy kikapcsoljon-e. Na, ez a "rendes" kikapcsolás, ilyenkor újraindul bekapcsoláskor a rendszer, TCL meg Google TV logoval.
Egyszer megnyomásra szerintem csak egyfajta sleepbe megy a tv, olyankor gyorsan visszakapcsol, logo meg minden nélkül (nekem nincs bekapcsolva a Gyors indítás).
-
SlágerTibo
csendes tag
-
SlágerTibo
csendes tag
válasz
NÓPARA #18809 üzenetére
Szia!
Amire te gondolsz, hogy ne a logo jöjjön be az a gyors indítás. A bekapcsolási viselkedés meg az, hogy ahol kikapcsoltad ott induljon egyből, ha a legutóbbi bemenetet választod az azt jelenti hogy ha pld netflixből, tv adásból, esetleg külső eszközből kapcsolod ki a tv-t onnan fog indulni. Remélem érthető volt. -
mikrofon
veterán
válasz
NÓPARA #11113 üzenetére
nekem nincs garanciális ügyintézésem eddig velük, így sajátot tapasztalatot nem tudok megosztani.
de itt több embernek is volt már keress vissza hogy miket írtak.
nekem úgy tűnt az olvasottak alapján hogy korrekt módon állt a szerviz hozzá. ha tudta javította vagy cserélte az alaplapot.
nincs összehasonlítási alapom, mert nem láttam hasonló kategóriájú tv-t más gyártótól így nem tudom hogy másokhoz képest jobb-e vagy rosszabb. -
mikrofon
veterán
válasz
NÓPARA #11099 üzenetére
Szia,
Mivel ez a TLC fórum így itt is szívesen megírom a tapasztalatot, vagyis inkább válaszolok a konkrét kérdéseidre, mert kb. ennyit tudok mondani, hogy wááooo, kicsit részletesebben pedig leírtam #11094 Sajnos most így hirtelen nem tudok mást mondani róla magamtól. Csak dicsérni tudom, int @gyűrű is tette.
Ami még érdekesség, hogy alapvetően nekem a c728-is tetszett már, viszont ez észrevehetően jobb. Jobb a feketéje, és sokkal nagyobb a fényereje. A C728-és sem volt kevés, de ez több és SDR anyagoknál este már nagyon zavaró, annyira hogy fáj a szememnek, így 100-as helyett 35-re állítottam a fényerőt.
Már a c728-is szép képet ad számomra. A c825 még szebbet, észrevehetően szebbet. Az a kérdés, hogy ér-e ekkora felárat a szebb kép, ezt már mindenki maga dönti el....Nem tudom, hogy @Vhiktor munkáját ismered-e, de ő készített egy nagyon jó bemutató videót róla: [MiniLED az új király? TCL C825 teszt]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest