Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
NÓPARA
üzenetére
Kikapcsolásnál van még olyan opció, hogy ha nyomva tartod a távirányítón a power gombot, akkor felajánlja, hogy kikapcsoljon-e. Na, ez a "rendes" kikapcsolás, ilyenkor újraindul bekapcsoláskor a rendszer, TCL meg Google TV logoval.
Egyszer megnyomásra szerintem csak egyfajta sleepbe megy a tv, olyankor gyorsan visszakapcsol, logo meg minden nélkül (nekem nincs bekapcsolva a Gyors indítás).
-
SlágerTibo
csendes tag
-
SlágerTibo
csendes tag
válasz
NÓPARA
üzenetére
Szia!
Amire te gondolsz, hogy ne a logo jöjjön be az a gyors indítás. A bekapcsolási viselkedés meg az, hogy ahol kikapcsoltad ott induljon egyből, ha a legutóbbi bemenetet választod az azt jelenti hogy ha pld netflixből, tv adásból, esetleg külső eszközből kapcsolod ki a tv-t onnan fog indulni. Remélem érthető volt. -
mikrofon
veterán
válasz
NÓPARA
üzenetére
nekem nincs garanciális ügyintézésem eddig velük, így sajátot tapasztalatot nem tudok megosztani.
de itt több embernek is volt már keress vissza hogy miket írtak.
nekem úgy tűnt az olvasottak alapján hogy korrekt módon állt a szerviz hozzá. ha tudta javította vagy cserélte az alaplapot.
nincs összehasonlítási alapom, mert nem láttam hasonló kategóriájú tv-t más gyártótól így nem tudom hogy másokhoz képest jobb-e vagy rosszabb. -
mikrofon
veterán
válasz
NÓPARA
üzenetére
Szia,
Mivel ez a TLC fórum így itt is szívesen megírom a tapasztalatot, vagyis inkább válaszolok a konkrét kérdéseidre, mert kb. ennyit tudok mondani, hogy wááooo, kicsit részletesebben pedig leírtam #11094 Sajnos most így hirtelen nem tudok mást mondani róla magamtól. Csak dicsérni tudom, int @gyűrű is tette.
Ami még érdekesség, hogy alapvetően nekem a c728-is tetszett már, viszont ez észrevehetően jobb. Jobb a feketéje, és sokkal nagyobb a fényereje. A C728-és sem volt kevés, de ez több és SDR anyagoknál este már nagyon zavaró, annyira hogy fáj a szememnek, így 100-as helyett 35-re állítottam a fényerőt.
Már a c728-is szép képet ad számomra. A c825 még szebbet, észrevehetően szebbet. Az a kérdés, hogy ér-e ekkora felárat a szebb kép, ezt már mindenki maga dönti el....Nem tudom, hogy @Vhiktor munkáját ismered-e, de ő készített egy nagyon jó bemutató videót róla: [MiniLED az új király? TCL C825 teszt]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor