Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
NÓPARA
üzenetére
Szia,
Mivel ez a TLC fórum így itt is szívesen megírom a tapasztalatot, vagyis inkább válaszolok a konkrét kérdéseidre, mert kb. ennyit tudok mondani, hogy wááooo, kicsit részletesebben pedig leírtam #11094 Sajnos most így hirtelen nem tudok mást mondani róla magamtól. Csak dicsérni tudom, int @gyűrű is tette.
Ami még érdekesség, hogy alapvetően nekem a c728-is tetszett már, viszont ez észrevehetően jobb. Jobb a feketéje, és sokkal nagyobb a fényereje. A C728-és sem volt kevés, de ez több és SDR anyagoknál este már nagyon zavaró, annyira hogy fáj a szememnek, így 100-as helyett 35-re állítottam a fényerőt.
Már a c728-is szép képet ad számomra. A c825 még szebbet, észrevehetően szebbet. Az a kérdés, hogy ér-e ekkora felárat a szebb kép, ezt már mindenki maga dönti el....Nem tudom, hogy @Vhiktor munkáját ismered-e, de ő készített egy nagyon jó bemutató videót róla: [MiniLED az új király? TCL C825 teszt]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor