- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Szeretném használni a régi SNES konzolamat TCL TV-n. Rendeltem aliról AV átalakító kábelt, de nem működik egyik TCL TV-mel sem. Próbáltam Samsung átalakítóval is amit még az előző TV-hez kaptam, de azzal sem működik. Nem jelenik meg a bemeneteknél az AV.
Rossz kábelt vettem, vagy mi lehet a baj? Elvileg TCL-hez való az átalakító.
köszönöm előre is!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Édesapáméknak volt egy Samsung 40K5502 TV-jük. Mediacarddal használták, tök szuperül működött, de gondolt egyet a tv, és elhalálozott. Vettem nekik egy TCL 43C735-t, bedugtam a mediacardot, csatornakeresés is lefutott szépen, viszont a kép gyakran szétesik, ugrik a hang, aztán utána jó 1 percig, aztán megint ugrál, akad, stb. A Samsunggal tök jól működött minden, de ezzel nem akarja az igazságot. Érdekes, mert a tv menüjében a csatornáknál a jelerősség, és a jelminőség is 100%. Lehet hogy az a baj, hogy régi, még upc-s a mediacard?
Van aki Vodafone kártyával használja a TV-t és működik rendesen?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Fateroméknak meghalt a TV-jük, egy Samsung UE40K5502. Sajnos már ez a 40" is necces méretben, szóval nem nagyon fér be nagyobb, így sajnos 43" a max. Nagyon nagy igényeig nincsenek, de azért nem ajánlanék nekik rosszat. Nekem 65C639 van, nekik is van már egy TCL, így bevállalnának megint egyet. Igazából 2 modell van amit néztem nekik, az egyik a 43C643, a másik pedig a 43C735. Előbbi 135k, utóbbi 140k. Érdemes az újabb típust választani, vagy jobb a 735?
Köszönöm előre is!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mostanában volt-e téma a garancia hosszabbítás, úgyhogy leírom a tapasztalatokat.
Április 17-én írtam nekik hogy mizu, mert még nem jött semmi email.
Április 24-én válaszoltak, hogy küldjem el a számla másolatot.
Ma, egy órával ezelőtt küldték emailben a "tanúsítványt", hogy a gari lejárta után indul ez a 3 év.
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
február 2-án vettem egy 65C635-öt, teljesen jó volt minden, de ma a lust of us közben észrevettem hogy felhős a kép. Szerinrem nem volt ilyen, feltűnt volna eddig, mert ma egyből feltűnt. Csináltam képet róla fekete youtube képpel. Nem ennyire brutál mint amennyire a képen látszik, de azért feltűnő élőben is. Ezzel együtt kell élnem, vagy gari?
-
Slyer
senior tag
Visszatérve erre az 5 év garis promóra! A TV-m hátulján lévő serial numbert nem fogadta el, nekem ezt írta: Sustav ne prepoznaje upisanu vrijednost, molimo kontaktirajte podršku.
Viszont, a TV dobozán van egy olyan matrica, amin rajta van nagy betűkkel hogy TCL, meg a típusa, 2 vonalkód, stb... Na azon a matricán van 3 sor a közepe fele, amiből a legalsó az ami a TV hátulján is van. Ezzel nem fogadta el, viszont a középső sor utolsó 14 karakterét igen (igazából az első 2 karaktert vettem le, mert innentől ugyanúgy kezdődött mint a legalsó sor).
Nem tudom hogy ez így jó e, de csak így fogadta el. Remélem tudtam segíteni.
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Milyen AV kábelt érdemes venni egy 65C635-höz ami működik rendesen, és árban is korrekt?
Köszi!
-
Slyer
senior tag
Köszönöm mind a kettőtöknek, távirányítóval sikerült!
Lenne még egy kérdésem: digi kábellel használom a TV-t. Egy Hisenseről váltottam, és ott a guide gombbal bejött a műsorlista, és ment kicsiben a kép. Itt is van ilyen gomb, de nem megy a kép csak hang van, ami viszont idegesítőbb, hogy ha kb 2 mp-ig rajta hagyom az egyik adón a kiválasztást, akkor autómatikusan átvált. Elég idegesítő, mert az előző Hisense, és a hálóban lévő Samsung is tudja. Van erre valami megoldás?
köszönöm!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
most vettem át a C635-öt, és setup közben elaladtam… nyelvet kell állítani a google home appban, és ezt a hibát dobja:
A múvelet végrehajtása sikertelen volt. (kGSKErrorDomain hiba -83902.)
Offoljam a telós beállítast?
köszi! -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy 65C639-et emagtól, most elég jó áron van 230-ért. Van lehetőség arra hogy az iPhonet képét kirakjam a TV-re kábel nélkül?
Illetve spotify eléthető a TV-re?
Köszönöm! -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Tudom nem egy csúcs TV, de 58P635-höz van valami bevált beállítás amivel ki lehet belőle hozni a legjobb képet?
Köszönöm!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
emagon van 195-ért 65P639. Gondolok ez ugyanaz mint a 65P635 ugye? Jó vétel lenne ennyiért?
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Szüleim lecserélték a régi TV-t egy 58P635-re. Mivel ebben már van mediakártyának hely, gondoltam dobjuk a Vodafone boxot, és kártya lesz helyette. Van a lakásban már ilyen, ott Samsung TV-vel van használva. Beraktam próbára a TCL-be, megy is szépen, de a csatornakiosztás nem a Samsungon megszokott "Vodafone sorrendben" van, hanem ABC-ben. Nagyon fura így, és nem is jó így nekik, mondjuk meg tudom érteni.
Van erre esetleg valami megoldás hogy számszerint növekvőben legyenek a csatornák? Végignéztem mindent, de nem találtam állítási lehetőséget.
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged