- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Nem tudom, hogy a TCL melyik szabványt használja, de többféle pinouttal létezik a 4 pin-es AV jack kábel. Én szétvágnám az átalakítót és kipróbálnám a lehetőségeket...
-
ρσгτσ
addikt
Konverter kell hozzá. Amin RCA bemenet és HDMI kimenet van. Sima AV szerintem nem lesz jó. Lehet rendelni sok helyen a neten.
De arra készülj fel, hogy ilyen TV -n elég trágya lesz. Ahhoz, hogy jobb minőséget kapj normális konverter kell, ami egy kicsit nagyobb ugrás és akkor éri meg, ha valaki rendszeresen retrozik. Pl. OSSC, RetroTINK.
-
jeni
félisten
A szolgáltatóhoz fordulj. Lehet már kijöttek ahhoz újabbak.
Esetleg szoftver frissítést a tv-n?
Amúgy a TCL supportra is lehet írni. Bár gyors választ lehet nem kapsz majd.
A TCL szerviz valahol Fehérváron van.
A Vofafone is tud segíteni. A mediacard-t azt továbbra is előfizetéssel használjátok? -
TIT
veterán
A tv hátán a matricán van a serial,az a gyári szám.
Én a tv képét tettem fel,mert itt azt írták,a képem után,mondjuk semmi értelme egyiknek sem mert kérték a számlaszámot,dátumot,mást ne akarjanak,de nagyon nem egyértelmű,majd ha nyügjük van szólnak.
Mozillával nem sikerült még a dátum se,azt írta kifutottam a promocióból,persze mondom biztos,Microsoft Edge-vel ment,ott a tv-t is kitöltötte,a másiknál csak üres volt minden. -
jeni
félisten
ez alapján HDMI kábelt
-
djhir
tag
Szia! Ez a guide funkció engem is idegesít, nagyon fapados a TCL-nél. Ez tényleg "csak" műsortájékoztató műsorújság helyett...van egy Samsung felvevőm, ami HDMI-n keresztül csatlakozik a tévéhez. Összehasonlításképpen készítettem 2 fotót, ami szinte egy időben, ugyanazon a tévén készült:
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vicces képek
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bundle topik
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest