- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
redati
tag
A laptopod lehet hogy tudja a Gigabitest, de sajnos az összes modellben csak 100-as lan van ( számomra ez érthetetlen)
Így ha a tvdben AC-s a wifi, akkor szerencséd van.( Melyik modell is a tiéd?)
Ha nem, akkor lehet próbálkozni usb3-as lan adapterrel,de nekem nem sikerült. Persze nyilván rosszat vettem, azóta a ruszki oldalon már van link is az ebay-re amivel elvileg működik.
Vagy össedobsz egy mini pc-t HDMI 2.0a kimenettel hogy működjön a HDR isPersze ha a laptopodon van ilyen kimenet akkor nyert ügyed van
-
redati
tag
Az én tévémben sajnos csak 100-as lan van, és a wifi is csak n-es, így a hálózati lejátszás az 55 GB nál nagyobb méretű filmeknél már kevés. Így a mini pc-t használom HDMI 2.0a csatolón, erősítőn keresztül erre a célra. A kisebb méretű filmeknél pedig sztem es explorer - MX player a legjobb. Ráadásul az mx-nél lehet betölteni külső, vagy letölteni is feliratot. Külső kodek telepítése szükséges hozzá.
Egyébként Android 8-tól így van, ugyanis az Ntfs használatáért pénzt kér a Microsoft, amit a Google a nyolcadik droidtól nem szeretne fizetni. Ezért van az, hogy az összes külső ilyen program is fizetős. ( Persze vannak trükkök)
A Tcl is csak a saját lejátszójára engedélyezte, gondolom így olcsóbb.LilProphet90: Nálam a plex elég hálózati erőforrás igényes, már a 30GB-nál nagyobb méretűek akadoznak, kódolás nélkül, alapban átküldve eléri a 100-as lan határát. De ha ac-s a wifi akkor ott már rendben lehet.
-
redati
tag
Igen, nekem az 55dp660 van, és onnan szedtem le.
Azt el szeretném mondani hogy, mindenki csak saját felelősségre, mert ez még nem a hivatalos frissítés. Januárra ígérte a tcl a hivatalos 8-as frissítést. Hááááááát ez elmaradt (mégha háttal nem is kezdünk mondatot)
Nálam tök jól működik minden.
Várom a frissítés utáni visszajelzéseket. Az egész metódus kb 40 perc, úgyhogy türelem, rendes androidot terem -
LilProphet90
senior tag
-
-
LilProphet90
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest