Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
redati
tag
A laptopod lehet hogy tudja a Gigabitest, de sajnos az összes modellben csak 100-as lan van ( számomra ez érthetetlen)
Így ha a tvdben AC-s a wifi, akkor szerencséd van.( Melyik modell is a tiéd?)
Ha nem, akkor lehet próbálkozni usb3-as lan adapterrel,de nekem nem sikerült. Persze nyilván rosszat vettem, azóta a ruszki oldalon már van link is az ebay-re amivel elvileg működik.
Vagy össedobsz egy mini pc-t HDMI 2.0a kimenettel hogy működjön a HDR is
Persze ha a laptopodon van ilyen kimenet akkor nyert ügyed van -
redati
tag
Az én tévémben sajnos csak 100-as lan van, és a wifi is csak n-es, így a hálózati lejátszás az 55 GB nál nagyobb méretű filmeknél már kevés. Így a mini pc-t használom HDMI 2.0a csatolón, erősítőn keresztül erre a célra. A kisebb méretű filmeknél pedig sztem es explorer - MX player a legjobb. Ráadásul az mx-nél lehet betölteni külső, vagy letölteni is feliratot. Külső kodek telepítése szükséges hozzá.
Egyébként Android 8-tól így van, ugyanis az Ntfs használatáért pénzt kér a Microsoft, amit a Google a nyolcadik droidtól nem szeretne fizetni. Ezért van az, hogy az összes külső ilyen program is fizetős. ( Persze vannak trükkök
)
A Tcl is csak a saját lejátszójára engedélyezte, gondolom így olcsóbb.LilProphet90: Nálam a plex elég hálózati erőforrás igényes, már a 30GB-nál nagyobb méretűek akadoznak, kódolás nélkül, alapban átküldve eléri a 100-as lan határát. De ha ac-s a wifi akkor ott már rendben lehet.
-
redati
tag
Igen, nekem az 55dp660 van, és onnan szedtem le.
Azt el szeretném mondani hogy, mindenki csak saját felelősségre, mert ez még nem a hivatalos frissítés. Januárra ígérte a tcl a hivatalos 8-as frissítést. Hááááááát ez elmaradt (mégha háttal nem is kezdünk mondatot
)
Nálam tök jól működik minden.
Várom a frissítés utáni visszajelzéseket. Az egész metódus kb 40 perc, úgyhogy türelem, rendes androidot terem
-
LilProphet90
senior tag
-
-
LilProphet90
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze ha a laptopodon van ilyen kimenet akkor nyert ügyed van
Szaggat laggol újraindul.
Frissítettem 6-ról 7re, nem lett jobb.
Vhiktor