Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.P.
aktív tag
No hát nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de nagyon kellemesen csalódtam az új szoftverben. Felraktam tegnap este a v509-et, az általad leírt metódussal, és olyan a tévé, mintha kicserélték volna. Sokkal-sokkal kiszámíthatóbb, gyorsabb, reszponzívabb lett. Az Android és rajta az alkalmazások is érezhetően gyorsabban indulnak, megakadásokkal, laggokkal egyelőre nem igazán találkoztam. Hozzáteszem, ilyennek kellett volna lennie a dobozból kivéve egyből.
Még nem volt túl sok időm behatóan tesztelni a dolgot, de az első benyomásaim nagyon jók. Még az is lehet, hogy nem küldöm vissza a tévét, mert így már elégedett vagyok vele.
Ha lesznek további tapasztalataim, esetlegesen hibákat fedezek fel, írok helyzetjelentést.
Neked pedig köszönöm a leírást, nagyon hasznos volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor