- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem nemrég egy TCL 50DP660-as TV-t, és hát nagyon sajnálom, hogy csak a vásárlás után leltem rá erre a topicra. A készülék sebessége a használhatatlan kategóriába tartozik. Menüben való bóklászáskor van, hogy hosszú másodpercekre megakad a görgetés, a YouTube szaggat, de veszedelmesen, a Play Store-ból pedig hiányzik rengeteg alkalmazás, pl. nem hiszem el, hogy a Google Chrome nem elérhető Android TV-n.
Nem másztam bele még nagyon az optimalizálásba, de valahol hihetetlen, hogy 2019-ben szénné kell hackelni egy Androidos TV-t, hogy használható sebességgel működjön. Anno - lassan 10 éve - volt egy T-Mobile Pulse-om, az volt ilyen kategória, de az legalább kiszámíthatóan volt lassú, és nem fagytak be rajta annyira appok, hogy csak az újraindítás segített.
Letiltottam a háttérben futó folyamatokat, ezzel valamelyest jobb lett a helyzet, de egyúttal meg is öltem a multitasking lehetőségét.
Szóval rendkívül elégedetlen vagyok, és nem bízom abban sem, hogy az ígért szoftverfrissítés meghozza a Kánaánt. Megnéztem, 3.10-es Linux kernel van a TV-n, ami 2013 júniusi verzió. Döbbenetes. A legrosszabb haxolt, ócska, szemét kínai Androidos telefonok fílingjét hozza a készülék, amit az is jól mutat, hogy az összes Androidos TCL TV-hez ugyanaz a szoftver van felkínálva letöltésre a gyártó honlapján.
Hogy pozitívumot is mondjak, a képminőséggel elégedett vagyok, de okostévéként az eszköz teljesen bukó, senkinek nem javasolnám.
Két dolog miatt írtam ezt le. Egyrészt szeretném, hogy ha valaki vásárlásra adná a fejét, az tudjon ezekről a problémákról. Másrészt ha van valamilyen ötletetek, javaslatotok, ami esetleg segíthet átgondolni, hogy még ma küldjem vissza a készüléket, vagy legalább fontolóra vegyem a megtartását, akkor ne tartsátok magatokban.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SSAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- PS Plus előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest