- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipcsi72
csendes tag
válasz
tipcsi72 #32700 üzenetére
Erről volna szó? Samsung QE55S95DATXXH 55" OLED 4K Smart TV
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tipcsi72 #32698 üzenetére
Nézd, leírtuk milyen lehetőségek vannak. Az előbb linkeltem is. 55 colos méretben mindegyik 600 ezer alatt van. A mini LED -ek bőven, de még az S95D és a G4 is alatta van.
Szerk.:
A C805 az alja, amiről érdemes elindulni. A G4 és az S95D pedig a teteje. Onnantól már a te döntésed, hogy mit választasz.Egyébként van Milyen TV -t vegyek topik is.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tipcsi72 #32681 üzenetére
Ha nincs keret OLED -re, akkor TCL -nél C805 vagy C765. Ezeknél lejjebb nem érdemes menni plazma után. De mindenképp nézd meg őket valamelyik boltban, ha van rá lehetőséged. Pl. Euronics.
Szerk.:
Egyébként van Plazma TV topic is. Javítással, szervizeléssel kapcsolatban ott érdemes érdeklődni. Vagy körülnézni a neten. Azt úgyis csak egy szakember tudja megmondani, hogy javítható -e. -
freeland0806
tag
válasz
tipcsi72 #32665 üzenetére
Szerintem félre olvastad, OLED-et ajánlották neked, vagy a miniledet alternatívaként
igazából ezekkel járnál a legjobban, de ha van rá mód akkor válassz OLEDet. Ha nincs akkor nézz meg élőben egy mini led tv-t, mert az is jó lehet. Ennél lentebb plazma után nem adnám. Telekomnál van többféle OLED tv Samsung, LG, Philips és Hisense is. Utóbbi a legolcsóbb 300 alatt van az ára, de ebben az Oled topicban tudnának neked segíteni, hogy melyik éri meg a legjobban ha leírod nekik mennyit tudnál költeni rá. Ők jártasak ebben
-
freeland0806
tag
válasz
tipcsi72 #32663 üzenetére
Ez edge ledes, plazma után nem fog tetszeni. Ha már QLED akkor direct ledest néznék inkább a helyedben TCL vagy Hisense vonalon, de az Oleddel járnál a legjobban. Sőt amennyibe ez kerül, abból már majdnem kijön egy Hisense 55U7KQ ami mini ledes, kicsit felette meg a TCL C805.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tipcsi72 #32660 üzenetére
Plazmát én nem használtam, így a fenti témáról nem tudok nyilatkozni. Viszont OLED témában vár téged az OLED TV topic.
Legnépszerűbb az LG és a Samsung. Utóbbiból jellemzően a QD OLED paneles verziót érdemes választani. Persze vannak más márkák is, de bővebben a fenti topikban érdemes érdeklődni.
-
vaksi8
senior tag
válasz
tipcsi72 #32657 üzenetére
Hali!
Ha eddig plazmád volt, akkor neked szerintem a legjobb választás egy oled lenne, az áll képminőségben, betekintési szögben a legközelebb hozzá. Nekem is pana plazma volt régebben, azt váltotta egy lcd. Hát jó sok időbe tellet, hogy megszokja a szememAnyukám használja a mai napig, de amikor ránézek a képére, még mindig el tudok csodálkozni milyen szép, pedig vagy 15 éves technika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest