Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Megnéztem jobban itthon a videót. Már értem miért tetszik neki a hisense. Az orosz fórumokon azon sírnak sokan hogy a c7-es sorozatba nincs motion plus vagy hogy nevezzem ami szappanopera effekt. Nekem az volt az lg-ben 1x próbáltam ki utána ki is kapcsoltam. Valamiért az oroszok ezt szeretik használni és ahogy néztem a videót a hisense tévén be van kapcsolva. Ezt általában minden szakértő elsőnek mond hogy ki kell kapcsolni. Nem tudom amúgy ebbe c sorozatba miért nincs de nekem nem is hiányzik mert soha nem használom szerintem elrontja a film hatását!
-
Kiskutya
veterán
A 65 220ba most szerintem jobban megéri! Felhősödés bevilagitas nem jellemző c sorozatnál itt még senki nem jelezte hogy tapasztalta volna akár 55 vagy 65 méretben. Távirányítót én nem használom másra egyszer próbáltuk itt valakivel Telekom boxal az nem jött össze de lehet csak a párosító kód nem volt jó. Igen direct led!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- LG 86UP80009LA 220CM 4K SMART NANOLED ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55Q95T) 140CM Q-LED 100HZ SMART 4K PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG (QE55QN85D) 140CM NEO Q-LED SMART + AKCIÓ UJ MODELL!
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor