Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Megnéztem jobban itthon a videót. Már értem miért tetszik neki a hisense. Az orosz fórumokon azon sírnak sokan hogy a c7-es sorozatba nincs motion plus vagy hogy nevezzem ami szappanopera effekt. Nekem az volt az lg-ben 1x próbáltam ki utána ki is kapcsoltam. Valamiért az oroszok ezt szeretik használni és ahogy néztem a videót a hisense tévén be van kapcsolva. Ezt általában minden szakértő elsőnek mond hogy ki kell kapcsolni. Nem tudom amúgy ebbe c sorozatba miért nincs de nekem nem is hiányzik mert soha nem használom szerintem elrontja a film hatását!
-
Kiskutya
veterán
A 65 220ba most szerintem jobban megéri! Felhősödés bevilagitas nem jellemző c sorozatnál itt még senki nem jelezte hogy tapasztalta volna akár 55 vagy 65 méretben. Távirányítót én nem használom másra egyszer próbáltuk itt valakivel Telekom boxal az nem jött össze de lehet csak a párosító kód nem volt jó. Igen direct led!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest