- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyka1975
újonc
válasz
HELLAFLUSH #11317 üzenetére
Köszönöm megoldódott....nem a PS alatt nyomtam meg a beállítások gombot így kilépett a gamemódból és ezért nem mutatta a többi ópciót.
-
zotyka1975
újonc
válasz
HELLAFLUSH #11315 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de nekem akkor se hozza ezeket a menüket, nekem az e-arc- ig hozza, egy hete kaptam meg a tv-t. Ez mitől lehet?
Más... Ahogy olvasgattam a fórumot, és néztem youtube-on a megfelelő képernyő beállításokat, látom,hogy van androidos verzió és Google tv verzió. Nekem az utóbbi van és úgy látom, hogy sokkal kevesebb beállítási lehetőséget kínál fel, hogy az ember optimalizálja a tv-t. Mi a különbség és hogy lehet váltani a kettő között, ha egyáltalán lehetséges.
-
zotyka1975
újonc
válasz
HELLAFLUSH #11313 üzenetére
Szia.
A PS bekapcsolásakor írja a tv, hogy játékos módba kapcsol, de ezt egy másik LG tévém is írja és annak nincs semmilyen specko tulajdonsága( hdmi2.1,VRR, ALLM) Ha jól értem, azért nem hozza a menü, mert a PS5 még nem támogatja?
-
zotyka1975
újonc
Sziasztok.
55c728-am van Google tv-s és ps5 - csatlakoztam rá 2.1 hdmi kábellel a megfelelő portba, bekapcsolt állapotban, de mégse jön elő nekem a tv beállításoknál más csak az e-arc funkció. A PS-en beállítottam a 120 Hz et. Valaki tudná rá a megoldást, hogy mit nem csinálok jól?Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest