- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandeevw
tag
válasz
mihione #5071 üzenetére
A 65DP600 meg azt csinálja nálunk, hogy mindig átvált az erősítő HDMI port bemenetre, ha hangerőt állítok az erősítőn.
Pl HDMI1 Playstation és játszom, HDMI 2 az erősítő (csak a hang átjátszás miatt), és erősítő hangerő állításkor átvált HDMI1-ről HDMI2-retiszta buli.
Még 14 napon belül vagyunk, lehet visszaviszem a túróba és +40k Samu ugyanilyen méretben. -
Kiskutya
veterán
válasz
mihione #5060 üzenetére
Ha PC-ről játszol meg filmezel pont hogy kevesebb gondod lesz vele szerintem. Külső eszközökkel jól működik pl nv shield. Én pc-t is kötöttem már rá meg darius is pc-vel használja. Béta frissítéseket nem muszáj feltenni mi itt páran szeretünk tesztelni azért próbálgatjuk. Ami még előny hogy a tcl-nél vissza tudod tenni a régebbi fw-t minden gond vagy mokolás nélkül. Volt már lg webos-en hivatalos frissítés csinált anomáliákat és heteket várták az új frissítésre a régit meg nem lehetett visszatenni.
-
törölt tag
válasz
mihione #5054 üzenetére
Ha a HDR fontos, akkor a Hisense-t választanám mindenképpen, a C715 csúcsfényereje 400 nits, a Hisense csúcsfényereje 700 nits, tehát sokkal látványosabbak a Hisense-n a HDR tartalmak. A TCL viszont valós 10 bites panellel van szerelve, de ugye ez a valóságban sokat nem fog dobni a HDR képminőségén az alacsony fényereje miatt.
A TCL-t én most nem venném meg semmiképpen sem 300k-ért, annyit nem ér, 240k körül szokott menni, akcióban 1 hétig 220k volt novemberben, ha jól emlékszem!
A Hisense 240k-ért jó vétel most. Ráadásul FALD kijelzős.
-
Kiskutya
veterán
válasz
mihione #5054 üzenetére
Nem tudom milyen kínai mobilod volt de pl a Huawei vagy xiaomi mobilokkal soha nem kellett mokolni nálam sokkal jobban ment mint egy Samsung vagy sony mobil. Android rendszerre több app van mint a hisense rendszerén van pl hbo go ha fontos ami a hisense rendszerén nincs. Hisenset nem láttam előben a c715öt jelenleg is nézem. Android rendszernek vannak hülyeségei de ahogy olvasom más rendszereken is vannak gondok. Az hogy neked jó lesz az android majd kiderül használat közbe. Nekem pl fontos az hbo go én ezért nem is néztem a hisense tévéket mert nem akartam még egy kütyüt amivel meg tudom oldani hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- újszerű AirPods Pro 2 Apple garanciával számlával igazolható eredete
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest