Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
maglew #38014 üzenetére
Ezt a másik topikban is írtam neked, hogy nem értelmezhető a "Google app akadozás". Valószínű nem teljesen erre gondoltak, de érdekelne pontosan milyen TV -nél írták.
Maga a TV android rendszert használ, amin van egy Google TV felület. C805 -ből nekem 2 is volt, különböző szoftververzióknál a rendszer sebességét érintő, illetve az ehhez kapcsolódó egyéb anomáliákkal soha nem találkoztam.
Amire esetleg gondolhattak, az a korábban sokszor tárgyalt akadozás, ami elég változó módon volt jelen, és nem mindenkinél. Pl. Netflix filmek esetében.
Erre megoldás (ha belefutnál) a V486 -os szoftververzió (valamint attól felfelé), amit valószínű manuálisan kell felrakni. De ebben segítenek a fórumrársak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- E-roller topik
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged