Hirdetés
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volband
tag
válasz
albiosz
üzenetére
Én is hasonlóan gondolkodtam, mint te, de aztán belenéztem a többi tévé topikjába is, és ugyanezeket láttam, csak pepitában (pl. szörnyű tapasztalatok a szervízzel). Na meg, teljesen megállja a helyét az a kijelentés, hogy itt javarészt csak a panaszkodókat fogod látni, mert akinek semmi baja, az nem fog írkálni. Annak a telefonnak a topikjában, amit anno követtem, írkáltam és végül megvettem, már 1220 olvasatlan üzenet vár. Azért "csak" ennyi, mert egy pár hónapja mégis írtam oda újra, ugyanis volt egy kisebb problémám, de ennyi.
Volt olyan termék, ahol, hallgattam a negatív hangokra, de egyrészt tömegesen jelentették a problémát, nem csak pár ember, másrészt rengeteg teszter is belefutott a problémába, harmadrészt pedig még egy class action lawsuit is folyamatban volt.
Szóval ezen nem aggódnék. Ráadásul van 14 napod letesztelni pl. a hírhedt Vérapós jelenetet (amit szerintem sokunk akkor se venne észre, ha valóban mikro-laggol), vagy a tv adást, és ha bajt tapasztalsz, akkor visszaküldöd. Ez még mindig a jobbik eset, hogy annak a pár embernek a problémája elég konkrétan le lett írva, így könnyű letesztelni. Nálunk pl. a digi tv szoftverfrissítés előtt és után se csúszott.
-
Volband
tag
válasz
albiosz
üzenetére
55c845-ön, ami ugyanazon fut, mint a 805-ös széria, nálunk semmi csúszás vagy színváltozás. Nem tudom, hogy mennyivel újabbak, mint a 655, de régebben ezekre is volt itt panasz, bár elég vegyes volt, hogy ki milyen szolgáltatót használt és miképp kapták magát a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor