- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
sportsman #26515 üzenetére
Tegnap frissült nekem is,a mai bekapcskor feldobta.Én nem vagyok ilyemire háklis,csont nèlkül elfogadtam.
Nekem nincs igazán probléma a 98al,nem indul áruház módban,nem vált moziról dinamikusra,a mozgás se zavar ha szappanoperás,sőt egyenesen szeretem,nem vettem észre hogy a local dimming romlott volna,és valahogy mélyebb feketéket érzékelek.Tükröződés nem problem, kizárólag este tévézek, a tv gyenge pontjának a gyenge betekintési szöget nevezném inkább.Netflixem sajnos nincs , szóval azt az egyet nem tudom ellenőrizni,hogy esetleg akad-e.. -
-
Imi1981
veterán
válasz
sportsman #26408 üzenetére
A fényerőt le tudod venni Dolby vision alatt is! Például a sötét módot beállítod esti használatra úgy hogy még lejjebb húzod a fényerőt. A Dolby vision fényes módot meg nappal használod.
Az a baj ha lehúzod a fényerőt a sötét jelenetek túl sötétek lesznek de egy próbát megér. -
classic B
senior tag
válasz
sportsman #26399 üzenetére
Úgy tudom, hogy nem lehet kikapcsolni a Dolby Visiont Netflixen, de azért kérdezz rá a topikjában. Az előfizetést kell visszavenni alacsonyabbra, de akkor bukod a 4K-t is.
A tévén a Dolby Vision IQ-nál nem lehet állítani fényerőt, tedd át simára (sötét/világos), és vedd le. Kérdés, hogy úgy milyen lesz.
Közben megelőzött Imi. -
Imi1981
veterán
válasz
sportsman #26399 üzenetére
Szerintem nem lehet kikapcsolni dolby vision alatt. Volt apple tv 4k 2021 -em ott ki tudtam kapcsolni és akkor a tv sdr-nek érzékelte és jól jelentette meg sdr-ként. Szóval nem volt fakó és kontrasztalan. Tévén nem látok ilyen lehetőséget.
Dolby vision sötét mód esetleg nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest