Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gino20
őstag
válasz
leroyclub #2567 üzenetére
Pár napig volt TCL 75EP660, de botrány volt, mint a legtöbb belépő kategóriás TV (pár hsz-t olvass vissza és láthatod a TV-ről készült képeket is). Lassú menü - droid, brutál foltos, felhős kijelző, szemet bántóan lassú képfrissítés. Tudtommal TCL-nek hazánkban nem igen van ennél jobb 75"-osa, így Én ezt nagyon nem tudom ajánlani. Ez esetben már (tesztek alapján) sokkal inkább Hisense 75B7510-et vennék. Kb azonos ársáv
-
Kiskutya
veterán
válasz
leroyclub #2567 üzenetére
Rendszer gyors, minden amit írtál van. HBO go, netflix tökéletesen működik. YouTube-on valakinek akad a 4k hdr 60fps ez remélhetőleg javítva lesz. Mozgás megjelenitèse szerintem jó színek szépek, természetesek. Az hogy jobb e mint egy Samsung neked kell eldönteni. Akinek tcl van biztos azt dicséri akine Samsung az meg azt. Általános vélemény hogy a samsungnak túlszaturáltak a színei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged