- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
encoder
tag
válasz
Ernesto78 #668 üzenetére
A V534-en újra működik az instant power!
https://support.tclelectronics.com.au/software-updates/ -
encoder
tag
válasz
Ernesto78 #604 üzenetére
Az instant power már nálam se működik!
Ha 5 másodpercen belül megnyomom a power gombot, akkor még visszakapcsol, de ha 5 másodpercnél több idő telik el a kikapcsolás óta, akkor már reboottal startol. A v5.28 óta csinálja ezt, de már a downgrade sem segít, pedig gyári visszaállítástól a service menüs reset(ek)ig mindent megpróbáltam...
-
redati
tag
válasz
Ernesto78 #612 üzenetére
" a TV tápja nem zümmög"
Ebből arra következtetnék hogy táp gondod lesz, és szerintem azért nem megy rendesen az instant boot sem. Kb ilyesmit fejtegettek a külföldi fórumon is.Lilophret nálam megy pcről rendesen a 4k hdr, és beállítható a 4k asztali felbontás is.
Pc hdmi2.0a --> Onkyo txnr 656 szintén hdmi2.0a --> Tcl 55dp660 -
LilProphet90
senior tag
válasz
Ernesto78 #613 üzenetére
Én se ástam bele magam, már felhagytam a droidos b*zerálással.
Esetleg ha nagyon zavar a boot idő, az 500-as nagyon gyorsan bootolt (6-7 mp a droid animáció kezdése után), de minimálisan lassabb volt a rendszer.
Amúgy valaki azt tudja, miért látja pl.: az AIDA64 full HD-nak a TV-t? PC-t se tudom 4K-ra állítani, de közelről nézve nem pixeles a kijelző, szóval annak kell lennie. Árukeresőn más is jelezte ezt a gondot.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Ernesto78 #604 üzenetére
A gyári visszaállítás lehet nem elég, kikéne pucolni a system partíciót és úgy újrarakni, de az szerintem TWRP nélkül nem megy. Nálam 500-as óta jó az Instant Boot, bár 528 alatt tegnap egyszer újraindult magától.
Amúgy frissült az alaprendszer verziója is 528-cal, lett például Fényerő+ beállítás, illetve kicsit más a háttere az inputnak a kép megjelenése előtt. Továbbá a LED mozgás törlése sem okoz már villogást.
A betekintési szögnél pedig érdekes, hogy Thomson 49UC6406-nál nekem nagyon alacsony volt, de a TCL 50P6046-nál jóval magasabb, pedig ugyanaz a típus/kategória.
-
-
redati
tag
válasz
Ernesto78 #597 üzenetére
Igen elfelejt mindent. De mindenképp csináld meg, mert ráadásul főverziót is ugrottál.
A képbeállításoknál rámész a kontrasztra, (arra már nem nyomsz rá) és ott megnyomod a 6425
Majd felugrik a service menü (csak óvatosan)
És ott egy reset all, majd reset shop
Azt hiszem utána újra is indul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest