- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
encoder
tag
Nincs véletlenül valakinek 49UC6406-hez lába? Nálam végig falon volt, de átvinném anyukámnak, akinél viszont asztalon lenne. Évekig őrizgettem a lábait, hogy hátha kell még valamikor, de végül elkallódtak...
-
encoder
tag
válasz
Ernesto78 #668 üzenetére
A V534-en újra működik az instant power!
https://support.tclelectronics.com.au/software-updates/ -
encoder
tag
Köszi, de öreg vagyok már az ilyen ismeretlen forrásból származó csomagok tesztelgetéséhez.
Ami nincs kint valamelyik hivatalos TCL oldalon, az a csomag 99.9%, hogy kártékony kóddal fertőzött és a google accomat nem szeretném egy finom kis vírusnak megadni, mert a kugli túl sok érzékeny adatomat tárolja!
-
encoder
tag
válasz
Ernesto78 #604 üzenetére
Az instant power már nálam se működik!
Ha 5 másodpercen belül megnyomom a power gombot, akkor még visszakapcsol, de ha 5 másodpercnél több idő telik el a kikapcsolás óta, akkor már reboottal startol. A v5.28 óta csinálja ezt, de már a downgrade sem segít, pedig gyári visszaállítástól a service menüs reset(ek)ig mindent megpróbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged