- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Norbert
csendes tag
válasz
mandju #15846 üzenetére
Jogos felvetések. Egy filmnél tűnt fel, mintha nem lenne tök fekete a fekete, de nem volt időm tesztelni. Viszont nekem is kérés nélkül tette fel az új verziót, hiába van kikapcsolva az automata frissítés. Valahogy vissza kell majd rakni az előző verziót, ami a 474-es volt. Ott 100%, hogy lekapcsolt mindent feketénél és nem volt coil whine.
-
-
válasz
mandju #14431 üzenetére
Nekem szerintem a gyarival se volt problema, az uj fw-el se latok erdemleges felhosodest
Ha szembe vagyok a tv-vel akkor az also szelein szurkebb, de ez inkabb mar a betekintesi szog miatt (~2m-rol), picit ha megdontom a fejem akkor mar ott is annyira fekete mint mashol.Amugy erre a local dimming-re van kulon funkcio, hogy lassam milyen ha aktiv es ha nem aktiv?
#14429 Vhiktor:
Jovoheten mar december ...
Varni fogjuk
-
Gino20
őstag
válasz
mandju #14338 üzenetére
Nem is tudom. Nem tapasztaltam. A szélein mondjuk szürke háttérnél egy kicsit világosabb, de talán ennyi. Engem igazából az ARC tesz tönkre. Neked esetleg van infód arról, hogy ha felteszek egy régi verziót img-ből, de nem vállna be, akkor vajon könnyedén vissza tudom állítani gyárira? vagyis, hogy utána mókolásmentesen frissülgessen magától, ha talál új szoftvert..? Napok óta (ahogy az időm kicsit engedi) túrom a fórumokat a számomra ismeretlen témában, de nagyon döcögös a "dolog"
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő