- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
EquinsuOtcha #20630 üzenetére
Még jó hogy kettőt is elégedetten használok Amerika egyik legnagyobb TV gyártója termékéből...
Mert ugye biztos tisztában vagy a TLC márkával.... -
mikrofon
veterán
válasz
EquinsuOtcha #20601 üzenetére
Még azért is jó a PH mert megjelennek ilyen alakok akik ontják a szakértelmet és a releváns véleményt.
Egy biztos Samsungon DV nem lesz sötét de még problémád se lesz vele. Térj vissza arra a vonalra.... -
krepp
tag
válasz
Ok, csà!
-
szkutyi
addikt
válasz
Szvsz Nem védem a márkát én is le cseréltem, de ember egy "pixel hiba" miatt ekkora .... Verni.xd
A másik meg hogy nagyon hamar le vontad a következtetést...
Nem tudom te milyen irodában dolgozol milyen monitorokkal, de az a fogyasztói tarsadalomnak a fordított világa lehet hogy te ott még nem láttál rossz pixelt, vagy készüléketJa de most nézem igazából a tiéd sem pixel hibás hanem elektronika...akkor miről is beszélünk?kifogtal egy rosszat..ez bárhol előfordul...
Samsungrol inkább már meg sem nyilvánulok... -
Morph76
senior tag
válasz
Nekem samsung tv-m nem lesz soha többet. Én 2-vel is befürödtem és azok sem belépő modellek voltak. Ki mit tapasztal...
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Végülis a FHD és 4K között csak 4-szeres a pixel kölünbség, konkrétan csak 6.2 millióval van több pixel 4k esetében, minél több a pixel annál több az esély a pixel hibára.Reméljük a következő tv-dnek nem lesz ilyen baja, de a biztonság kedvéért azért ellenőrizd azt is le tüzetesen.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
EquinsuOtcha #20586 üzenetére
Monitornál mér én is régen láttam pixel hibát.
De pl apple Ipadnel nem rég. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
EquinsuOtcha #20578 üzenetére
Én elég sok tvvel találkozom. Minden márkából és kb minden évjáratbol lattam tibb pixel hibásat is, sokszor a tulaj észre sem veszi. Legyen az LG, Tcl, sony, samsung, mindegy. Egyedül panasonic oledbol nem találkoztam még pixel hibassal, de az a tv elég ritka, így kevésszer találkozom vele.
Olyan is van, hogy az adott tulaj szemellenzős az általa preferált márkával szemben. Volt olyan hely ahol 2 külön márkájú oled volt, a nem kedvenc márkán számolta a pixel hibákat, a kedvencen meg nem, én azonnal észre vettem rajta 10-et, utána már a tulaj is nézte és 20 fölé emelkedett.
Sajnos jelenleg ilyen világot élünk, hogy minőségbiztositas kb 0.
Ezért kell neten venni a tvt és ha bármi gond van azonnal elallni a vásárlástól. -
ricsik
őstag
válasz
Gondolom mind a 60 tv-t átvizsgáltad, és egyiknek sincs egy db pixel hibája sem, és ezt a képernyő vizsgálatot rendszeresen elvégzed.
Ugyanolyan lutri, mint az összes nagy márka, ha kicsit tájékozottabb lennél tudhatnád, hogy mindegyiknél jelen vannak ilyen, de ettől durvább hibák is. Pl Samsung oled görbe panel, stb...
Ilyen tudást amit a TCL kínál nagy gyártók esetében 2-3x áron kapod meg, ugyanolyan panellottóval.
Remélem boldog leszel egy sokkal hitványabb, de árban ugyanannyiba kerülő samsunggal. -
tutis
őstag
válasz
olvass bele kicsit LG tévés topikba. 10-ből 1 minimum panelcserés 1 éven belül, vagy pixelhiba, vagy teljes panel hiba miatt. nehogy azt hidd hogy ritka a jelenség..
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
EquinsuOtcha #20574 üzenetére
Sajnos még a csúcs oledeken is elofordul pixel hiba. Ez lotto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest