Hirdetés
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Olyannyira igaz ez, hogy tegnap bekapcsoltam a tv-t és a korábbi "felhősödés amit már sokszor írtam, az eltűnt. Úgy kellett keresgélnem, hogy most mivan. Feleségem meg is kérdezte, hogy miért bámulom az a fekete képet ennyire, jól vagyok?
Aztán kiderült, hogy hétvégén letakarította a TV-tetejét és hátulját is, olyannyira, hogy a kihajtható konzolt kihajtotta teljesen és amennyire lehet a TV-t is kiforgatta. Majd vissza.
Már korábban írtam, hogy szerintem a konzolos rögzítés okozza. Most már biztos vagyok benne. Sajnos nem tudom a saját lábain elhelyezni, ehhez még egy-két hónapnak el kell telnie, de kíváncsi leszek, hogy amikor a saját lábain a masszív kerethez rögzítve áll, akkor mi lesz.
Ezek alapján lehet hogy a felhősödéses panellottó nem is panellottó, hanem elhelyezési, rögzítési lottó....
Még az is lehet, hogy nemsokára kiderül, hogy ez a játék közbeni villogás sem a TV, vagy panelhibája, hanem a forrásé, tehát hogy az adott kimenetek nem stabilak hdmi 2.1 esetén...
Ugye a Yamahának és még a két másik gyártónak is van olyan hdmi 2.1-es AVR-je, amit azzal hirdettek, hogy PS5-höz direkt... Aztán a mai napig nem tudják a 4K120Hz-et, hanem majd szervizes hdmi modul csere után, ha majd beindul a cserelehetőség.... ,, -
rainman72
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Samsung QE75Q7FN QLED
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor