Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Fejlődött is, meg nem is a Realme Narzo 90x
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
aktív tag
Ja elfelejtettem, filmmakernél egyébként sincs bekapcsolva FR után. Mozi képmódban van alapból bekapcsolva. Én egyébként csinálnék egy FR-t a helyedben, mert érezhetően fluidabb lett a rendszer utána. Ha ez számít. Meg az a plusz funkció a mozgásbeállításban csak azután jelent meg. Habár nem hiszem, hogy bárki is használni fogja
Viszont, hogy ne legyen már minden tökéletes, azért észrevettem valamit ami furcsa. Van ugye a csúcsfényerő. Írtam fentebb, hogy megváltozott. Mostmár nincs magas dinamikus, meg szabvány. DV fényes módban ha leveszem alacsonyra, az kb ugyanolyan mint a 486on a magas fényerő. Magyarán szólva kiégeti a retinád még alacsonyan is. Valamint nem veszek észre számottevő különbséget, ha alacsonyról magasra állítom, pláne nem ha növelésre állítom.
És ha ez nem lenne elég, az én tévém panel uniformitása nem a legjobb. Élhető, de úgy mondanám, hogy közepesen szar. És ez a mostani update nagyon durván kihozza a hibákat DV alatt. Pl van egy vízszintes halvány csík a tévé bal oldalán ami majdnem a közepéig tart. Homogén tartalomnál eléggé észrevehető, amúgy nem. Legalábbis mostanáig. Mostmár többször észrevehető és mintha vastagabb is lenne. Gondolom a LD vezérlés megváltozott valamelyest. Ha a csúcsfényerőt kikapcsolom akkor sokkal jobb. Mérlegelni fogok, hátha tudok rajta beállításokkal enyhíteni, meg egyébként is púp a hátamon a szervíz, de ha ez nem változik akkor én ünnepek után felveszem a kontaktot a TCL ügyfélszolgálattal. Minden más egyébként tökéletes. A mozgással sincs probléma nálam már
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN990FTXZU) 191CM 8K 240HZ NEO QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Eladó LG 49SJ810V 49" SUPER UHD NANOCELL HDR10 4K TV 124 cm 120hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor