Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• freeland0806

aktív tag

válasz ρσгτσ #41818 üzenetére

Ja elfelejtettem, filmmakernél egyébként sincs bekapcsolva FR után. Mozi képmódban van alapból bekapcsolva. Én egyébként csinálnék egy FR-t a helyedben, mert érezhetően fluidabb lett a rendszer utána. Ha ez számít. Meg az a plusz funkció a mozgásbeállításban csak azután jelent meg. Habár nem hiszem, hogy bárki is használni fogja :DDD

Viszont, hogy ne legyen már minden tökéletes, azért észrevettem valamit ami furcsa. Van ugye a csúcsfényerő. Írtam fentebb, hogy megváltozott. Mostmár nincs magas dinamikus, meg szabvány. DV fényes módban ha leveszem alacsonyra, az kb ugyanolyan mint a 486on a magas fényerő. Magyarán szólva kiégeti a retinád még alacsonyan is. Valamint nem veszek észre számottevő különbséget, ha alacsonyról magasra állítom, pláne nem ha növelésre állítom.
    És ha ez nem lenne elég, az én tévém panel uniformitása nem a legjobb. Élhető, de úgy mondanám, hogy közepesen szar. És ez a mostani update nagyon durván kihozza a hibákat DV alatt. Pl van egy vízszintes halvány csík a tévé bal oldalán ami majdnem a közepéig tart. Homogén tartalomnál eléggé észrevehető, amúgy nem. Legalábbis mostanáig. Mostmár többször észrevehető és mintha vastagabb is lenne. Gondolom a LD vezérlés megváltozott valamelyest. Ha a csúcsfényerőt kikapcsolom akkor sokkal jobb. Mérlegelni fogok, hátha tudok rajta beállításokkal enyhíteni, meg egyébként is púp a hátamon a szervíz, de ha ez nem változik akkor én ünnepek után felveszem a kontaktot a TCL ügyfélszolgálattal. Minden más egyébként tökéletes. A mozgással sincs probléma nálam már

• freeland0806

aktív tag

válasz ρσгτσ #41818 üzenetére

Kikapcsolható teljesen hálistennek. Nem vettem kalibrált beállítást

Tibor77i: az nem változott

Új hozzászólás Aktív témák