Hirdetés
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabasco
csendes tag
válasz
KoVee84
üzenetére
Köszi a visszajelzést. Igen a youtube profilzárást megtaláltam, az legalább működik. De érthetetlen amúgy hogy a nagy Google miket kihagy ebből a tv oprendszeréből. Nem értem miért nem gondolnak azokra a családokra, ahol a gyerek nem kisgyerek már, hogy a gyermekprofil elég legyen neki, de attól még nem akarom a tévén (sem) egyelőre ráereszteni bármilyen tv csatornára, vagy a tv internetböngészőjén keresztül bármilyen weboldalra. És amit találtam talán csak valami kókány androidban berhelős TV launcheres mókolással lehetne megoldani az app lockot, amit meg nem akarok, meg ki tudja milyen appok lennének amiknek át kell adni minden jogosultságot hogy launcherként tudjanak működni a tévén az indulásakor.
De az is nevetséges számomra, hogy CSAK 3 db Kedvenc kategóriába tudom a tv appon belül a csatornákat sorolni/rendezni. Nem értem miért nem lehet akár 10 db vagy akármennyi kedvenc kategóriát létrehozni mint pl. ahogy az LG webos oprendszerén belül lehet.
Nem a TCL tv-ket szidom, a TV egyébként csúcs, de ezek a google tv oprendszer korlátok kiábrándítóak...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos tablet topic
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor