- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
Amit láttam TCL-es appot a tévén, az vagy Play Store-on keresztül frissül, vagy firmwarefrissítés során. Milyen szolgáltatásoknak létezik náluk opcionális firssítése?
Ha annyira sebezhetetlen és biztonságos a tévén a frissítési folyamat, hogy van az, hogy embereknek mégis sikerül brickelniük a tévéjüket manuális frissítés során? Redditen, XDA-n lehet rá találni példákat bőven...
Tehetünk úgy, mintha teljes mértékben veszélytelen lenne manuálisan innen-onnan beszerzett firmwareket telepítgetni, de a valóságban nem az. És szerintem úgy korrekt és teljes a tájékoztatás, ha az esetleges kockázatokat is megemlítjük. De hát nem vagyunk egyformák
Amúgy te hoztad fel a tanúsítványos témát, én csak arra reagáltam (és én legalább offban, ahogy illik). Nem teljesen értem, hirtelen hogyan lett mégis irreleváns a dolog, de you do you.#39007 @Qtya123: Szerintem meg inkább ne próbáld az elemeket „egy teljesen másik típusra” cserélni. Maradj annál a típusnál, amit a gyártó beletervezett
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest