- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kokokka #36585 üzenetére
Samsung -nál bármikor válhatsz, meg úgy dereng LG -n is, de ezt most fejből nem tudom. Előbbinél nyilván DV -nél nem, mert nálunk nincs rá támogatás.
Ahogy írtam maga a streming szolgáltató küldi a jelet. Minden tartalomnál. Hogy ez TCL -en normálisan működik -e, azt nem tudom, mert nem volt időm tesztelni.
Egyébként sokan arra használják a 2 filmes módot (gyárit és a Filmmaker -t), hogy 2 beállításuk legyen. Pl. egyiket este, másikat nappal. Azt hiszem TCL -en is eltér pl. a gamma.
Én máshogy szoktam beállítani, mert páromnak más ízlése van HDR tartalmaknál, mint nekem. Nem mondom, hogy jó, de más.
Pl. én képtelen vagyok nézni ezeket a mozgás javító dolgokat a képhibák miatt. Vagy nála hozzá kell nyúlnom a fényerőhöz a szeme miatt. Nálam meg maxon megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung 32 QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő