- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdominik98
kezdő
Nagyon jó!
Holnap jön meg elvileg a TV nekem onnantól indul a 30 nap kiváncsi leszek, ha nem lesz jó vissza küldöm a faszba és jön a philips oled 769 (ha igy alakul remélhetőleg még Alza akciós lesz 410-ért) fentebb irták jóval erősebb a chipset tippre 3 gennel újabb valójában nemtom de erősebb szóval azzal nem kéne akadás legyen, oled beégéstől meg sötétedéstől én is félek bár nálunk nem megy sokat a tv de legyen napi 5 óra mondjuk és a beégés nem az, hogy van vagy nincs, hanem mikor
azt meg, hogy a b4 megér-e még 70k felárat ehhez képest is azt már nem tudom a Titan OS-t szidják mint a bűn viszont FireStick vagy valami meg kéne oldja pikkpakk. Köszi a részletes leirást
-
TheMartin03
aktív tag
Az tény, hogy a beépített Netflix a legszarabb az egész TV-ben.
Mondjuk ilyen TV-t TV adásra használni vétek, sőt, talán még streamingre is, de nyílván értem, hogy ez lenne az elsődleges forrása.Ugyan ezt tapasztaltuk sokan, valakinek hitvallása, hogy külső eszköz neki megoldja, és/vagy játék mód, de szerintem ha a külső eszközön alapból nem jó, de játék móddal mondjuk igen, akkor szerintem (is) csak simán valami a hátrányát veszti (DV mód, képminőség, franc tudja...)
Én sajnos inkább visszaküldtem. De erről tudsz. Nekem HDD-ről is akadt Kodi-val, és a YT is. Így pedig nem akarom, hogy sok helyen akadjon, és örök nyűg legyen. Pedig lehet hogy nem mostanában lesz ilyen képű TV-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- TCL 85'' C735 QLED 4K 120Hz VRR DolbyAtmos/Vision, HDR10+,
- Philips 55PUS8209 4K UHD QLED VRR
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest