- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
kovadri15 #34170 üzenetére
Amit írsz a darabos mozgás ismerős probléma csak azzal a kivétellel másabb, hogy a mozgás beállításokat ha maxra húzom is akkor sem változik, sőt még mintha rontana is rajta. Sebaj...el leszek a játékmóddal ameddig nem lesz más megoldás. Most ez a led villogás jobban idegesít, tegnap a Starfieldben vettem észre (leszedtem kíváncsiságból hogy hogy néz ki) ha felnéztem az égre ami ilyen szürkés barnás fényes volt, mintha a háttérvilágítás küszködött volna vele és villogott azon a részen ahol az ég volt a képernyőn. Gondolom a VRR okozta vagy a fene tudja.
De mondjuk nekem a panel egyenletesség sem a legjobb. Halvány fényes tartalmaknál játékokban észrevehető néhány halvány vízszintes csík ami led TVknél előfordul, nehéz kikerülni. Nem hiba, minden tévém csinálta valamennyire, de lutri a mértéke, függ attól, hogy milyen panelt kap az ember. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
kovadri15 #34170 üzenetére
Az Avatart szerintem én (is?!) írtam, bár én offline néztem, tényleg eláll a lélegzet. És pont ez a problémám, hogy ilyeneket láttam, de mégsem érzem, hogy hibátlan lenne, és nagyon gyötör ez a kettősség.
Nekem is kezd nem kerek lenni az egész... Pár napos áramtalanítás utána újra kezd akadni a menü is, és vagy beképzelem, vagy egyre több helyen laggol az is, ami eddig nem... Pedig ugyanúgy hagytam a motion cuccokat, tehát elvileg nem a 24fps bántja a szemem, nem tudom.
Szerintem én ma benyújtom az emag-nál a visszaküldési űrlapot.
Nem tudom mikor lesz ilyen szép képű tv-m, mert ha hasonlót keresnék, akkor dupláját, vagy nem kevéssel többet kell kifizetnem más márkánál, viszont nagyon bántana szerintem hosszabb távon. Lehet, hogy van benne pszichológia bőven, hogy miközben olvasom, beképzelem. Főleg ha rosszabb lenne a helyzet. Inkább visszatérek az 5 éves LG-mre, hiába volt extra akciós...
Nagyon sajnálom, de ma megszületett részemről a döntés, 1 hét tesztelgetés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Silent Hill f - Íme a launch trailer
- PlayStation 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Amazon Kindle
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung QE65Q80TATXXH (4K-120Hz HD) Hibátlan állapotban!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest