Hirdetés
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
Valószínűleg az lehetett, hogy Stalkereztem és ott ugye HDR van nekem bekapcsolva a képmód az játék. Vissza váltottam simán a tv-re a home gombbal és úgy maradt minden. DV jelet nem kap (legalábbis Netflixnél tuti nem) ennyi a hátránya, de engedi kiválasztani a játék módot a képmódok között a tévé rendszerén. Nem DV játékmódot, hanem a "sima" játékmódot, amit ugye csak akkor hoz elő a tv ha játszol, alapból nem tudod kiválasztani. Így viszont nem akad egyáltalán semmi legalábbis amik eddig akadtak azok most tök simán mennek. Ez egy tök jó vészmegoldás addig ameddig ezt az egészet nem javítják. Már ha fogják egyáltalán. Márpedig innen is látszik, hogy teljes mértékben szoftveres a dolog mert a tv megtudja jeleníteni akadálymentesen a dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor