- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakomester
csendes tag
Akkor megnyugtattál. Vásárlás előtt én is néztem kicsomagolós videót, és feltűnt, hogy nekem nincs hungarocell. Gyanakodtam, hogy lehet, újracsomagoltat kaptam, de minden fólia a helyén volt. Indításkor is rögtön frissített a legújabb rendszer szoftverre, amit használtan nem tett volna meg.
Annyi hátránya van ennek a középső talpas megoldásnak, hogy kicsit leejtős, és nem fér oda rendesen a sound bar, ha keskeny a TV asztal. Viszont a TV hangja is egész jó, ha kis szobában használjuk. Ja, és a távirányító-jel vevő infráját a TV aljára teszik szokás szerint, hogy a sound bar takarásában legyen, ami bekapcsoláskor kicsit zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest