Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Én felettem kb 40 perce. Tv adások jónak tűnnek de persze a mozgásjavítást itt is ki kell kapcsolni mert akkor szellemképesedés van ( kezdem azt hinni, hogy tényleg minden firmware-on ilyen volt mint ahogy itt írta valaki). Viszont kikapcsolva a mozgásjavítást semmi probléma mert ugye a tv adás 50 Hz alapból így nincs szükség rá.
Kodiban nézek most filmet és nem láttam akadást eddig. A színek valahogy szebbnek ( mintha mélyebbek lennének a színek) mint v1-en. Szerintem a v098 volt ilyen színekben de a franc tudja már 🙂.
Dolby vision itt is sötét módban indul és leállítás után dinamikus képmódra vált. Ez így volt V098-on is ( érdekes, hogy kodiban próbálgattam és 4 -5 alkalommal is normálisan működött, dolby vision fényes módon indult és leállítás után mozi módra váltott vissza! Utána netflixen is kipróbáltam és azóta már úgy működik mint V098-on. Pedig már örültem hogy jó lett).
Local dimming működését csak este sötétben tudom megnézni. Bár azzal nem volt problémám V098-on sem.Valakit érdekel valami írja le és megnézem. Csak hangal kapcsolatban nem tudok megnézni semmit mert csak tv hangszóróit használom. 55C745 -ön használom a v6-ot.
-
gg72
veterán
Egyelőre jónak tűnik ez a V6, a mozgás is jobb, ha tv adásnál (foci) a foltcsökkentés és a vibrálás csökkentés 2-2 volt, eddig utánhúzást tapasztaltam, ezt idáig nem vettem észre. Én főleg külső forrásról hasznalom, ott is minden jónak tűnik, HDR kép olyan szép, mint korábban is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged