Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Vismajor01 #24071 üzenetére
Pontosan értem amit írtál.
Ezért írtam ,hogy látszólag ezzel megsértették a komfortzónádat. Ami megbocsáthatatlan bűn.
És ezért mondtam hogy nem kell ezen fennakadni , sz@rd már le azt a szerencsétlent hogy random érkezett és dudál vagy csenget.
Jó esetben max sok évente egyszer fordul elő ,hogy "indokolatlanul" merészelnek zaklatni
!!a Te érdekedben!!Felőlem jöhetsz hozzám hajnal 4-kor is. Én hétfőtől szombatig pörgök mint a bolond. Időnkét két munkahelyen tolom és még mellette ott a család , meg a kertesház soha nincs kész örök igazsága.
+ most akarok saját vállalkozásba fogni.
Szóval nincs megállás!Nem fogok ilyen apróságokon görcsölni.
De ez én vagyok, és azért nem értünk egyet mert nekem a hétköznapok mellett egy bármikor dudáló, csengető, futár, a tökömet sem érdekli. Kimegyek hozzá és haladjunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest