- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- iPhone topik
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
ricsik #19975 üzenetére
Nem tudom mit olvastál de a mozgásnak semmi köze ahhoz, hogy melyik DV jelet kapja.
Ez beállítási hiba. Nézd meg a lejátszót, hogy van e külön beállítási opció, hogy a TV-Led-et és a Player-Led-et eltérő képfrissítéssel adja e vagy sem.
Ha nincs akkor a tv-n állítsd be film közben. De szerintem te azt a darabos mozgást mondod ami a 23,976fps okoz. Ha nagyon zavar akkor a mozgásjavításon állíts ha van rá lehetőség.
Az, hogy mkv vagy mp4 a Profile 5/8.1-es film semmi köze a képhez. Ugyan az a HEVC videósáv van benne.
Amire oda kell figyelned, hogy Profile 7-et ne nézzél azzal a lejátszóval.
Illetve jobban jársz ha Player-Led-re állítod mert ha jól tudom az is bugos DV-ben azaz hiába állítod be a TV feldolgozást a lejátszó nem a nyers DV anyagot küldi a TV-nek hanem először feldolgozza majd azt becsomagolja mintha egy nyers lenne. Ilyenkor valójában egy 2x feldolgozott képet kapsz. Állítsd Player-Led-re, hogy a feldolgozott DV-t kapja a TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest