Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FJC
senior tag
Már ne is haragudj...
"Én pont most gondolkodok, hogy maradjon vagy menjen a 835....eddig amiket olvasok,..."
Én a TV-t nézem, nem pedig olvasok róla...
A sok vinnyogás helyett miért nem próbálkoztok megtalálni a megfelelő beállításokat?
Focit ugyan, nem nézek, de a Forma1 az tökéletes (pedig abban is van gyors mozgás).
Focinál ne csak az interpolációt próbáljátok, hanem a fekete keret beszúrást is (az csökkenti az után húzást). -
atee_13
őstag
HA valakinek csak 4K streaming van annak lehet semmi baja. Ilyenen nekem is rettentő éles, madarak tollát is úgy látni mintha előttem lenne, feketét is lehet látni amiket írogatnak, h szinte tökéletes.
De ha hétköznapi tartalom kerül rá látványosan rosszabb mint ami előtte volt TV-m.
Foci pl úgy sem volt jobb, hogy BT sport HD streamet kerestem ugyan az az eredmény pacákat látni csak. Spíler 2 azt hiszem nem HD a TV GO nál azon mintha egy lehelettel nézhetőbb lett volna, nem is értem hogyan.
Mondjuk jobban örültem volna, ha ezt vásárlás előtt tudom nem után
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor